• Головна
  • Допомога дітям і потребуючим людям - значний внесок у майбутній розвиток країни!
09:46, 23 лютого 2015 р.

Допомога дітям і потребуючим людям - значний внесок у майбутній розвиток країни!

У Харківській міській лікарні № 5 вперше за 25 років проводиться ремонт приміщень третього неврологічного відділення, яке до початку робіт знаходилося в аварійному стані.
У цій лікарні проходять стаціонарне лікування діти з епілепсією, дитячим церебральним паралічем та тяжкими наслідками травм головного мозку. А третє відділення спеціалізується на реабілітації дітей, у яких була пошкоджена нервова система.
Близько половини пацієнтів - це діти-інваліди з багатодітних або неповних сімей, а в даний час багато дітей із зони АТО Луганської та Донецької областей.
Провести роботи тільки за кошти з бюджету в нинішній економічній ситуації просто неможливо, тому перед початком робіт керівництво лікувального закладу зайнялося пошуком спонсорів.
Сантехніку поставила компанія «Santan» - одна з найбільших компаній України, яка спеціалізується на поставках такого типу продукції.

До ремонту

Після ремонту

Помощь  детям и нуждающимся людям — значительный  вклад в будущее развитие страны! (фото) - фото 1Помощь  детям и нуждающимся людям — значительный  вклад в будущее развитие страны! (фото) - фото 2

Лікарня отримала фільтри для очищення питної води, раковини, унітази, дзеркала, змішувачі, каналізаційні труби.

За словами директора фірми Олександра Паламарчука, допомога нужденним - це громадянська позиція компанії «Santan»:

Ми займаємося благодійністю і допомагаємо різним організаціям і установам. Надаємо матеріали і встановлюємо сантехнічну продукцію, тим самим вносимо свій посильний внесок у підтримку тих, хто цього потребує. Нехай кожний замислиться над тим, чим він може допомогти сьогодні тим, хто цього потребує! »- Зазначив Паламарчук А."

Роботи з відновлення відділення проходять швидко і якісно, ​​завдяки головлікаря Тетяні Приходько, і чим швидше вони будуть завершені, тим ефективніше і оперативніше буде проходити відновлення хлопців після захворювання.

Тетяна Приходько розповіла про випадок, який стався з дванадцятирічним хлопчаком із зони АТО, який переніс інсульт і пробув кілька днів у реанімації. Після тривалого п'ятимісячного курсу реабілітації в стаціонарі лікарні №5 дитина отримала шанси на одужання і повноцінну здорове життя.

До слова, після свого одужання діти в знак подяки залишають лікарні подарунки - малюнки і вироби.

Компанія «Santan» в особі директора Паламарчука А. висловлює подяку Приходько Т і всьому персоналу лікарні №5 за їх турботу і любов до дітей, адже наше спільне завдання - допомогти дітям і нужденним людям, а значить внести вклад в майбутній розвиток країни! 

Помощь  детям и нуждающимся людям — значительный  вклад в будущее развитие страны! (фото) - фото 3Реквізити для надання допомоги:

Комунальний заклад охорони здоров'я

«Харківська міська дитяча лікарня №5»

61091, г. Харьков, ул. Маршала Рибалка, 4

КОД 02003528

Р / с 35412001047817

УДКСУ Фрунзенського району м.Харкова

в Харківській області

МФО 851011

Тел. / Факс (057) 392-21-72

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#благодійність
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...