Новини компаній
11:01, 17 лютого 2015 р.

«FM Галичина» поєднує серця!

Новини компаній

Перша пара Валентин та Оленка одними з перших розписалися у львівському міському РАГСі і одразу ж прийшли на радіо. Молодята розповідають, що познайомились 20 років тому, ще в першому класі. Потім доля їх розвела, але сам Господь благословив. Побачились випадково в Церкві, і відтоді не розлучалися.

«FM Галичина» поєднує серця! (фото) - фото 1

«Це вже не перша акція до «Дня закоханих» від «FM Галичина», — розповідає бренд - менеджер файного радіо Галина Батюсь. Зрозуміло, що день одруження – це завжди «весільний переполох» . Ми хотіли стати частинкою цього переполоху. Подарувати незабутні враження на все життя. Адже для ведучих, - радіо – це їхнє повсякденне життя, а ось для слухачів, щось цікаве і захоплююче».

Інша пара Віталій та Роксолана, розповіли, що познайомились ще в університеті. І минулого літа, по завершенні навчання, зрозуміли, що закохалися. А ось зробити день їхнього одруження ще більш особливим допоміг батько нареченої. З ефіру файної радіостанції дізнався, що штамп у паспорті із датою 14.02.2014 може принести чимало приємних сюрпризів – вітання у прямому ефірі, романтичну вечерю в одному із ресторанів Львова, великий торт, а також подарунки для настрою. Тож як тільки діти розписалися – відправив на файне радіо. Ліля і Тарас - наймолодша пара. Хоч і прийшли останніми, але вражень схопили на все життя.

«FM Галичина» поєднує серця! (фото) - фото 2

Зазначимо, що ефір файного радіо до «Дня закоханих» був неймовірно романтичним. Пісні про кохання, цікаві історії знайомств від наших весільних пар, а на завершення і освідчення у прямому ефірі. Також визначили і переможця акції «Серце до серця», умовами якої було відшукати на сторінках сайту galychyna.fm 14 захованих сердець.

Коротка довідка:

"FM Галичина" - найбільша західно-українська регіональна мережа. Слухацька аудиторія «FM Галичина»мешканці Західної України, віком 30-55 років. Щодо музичного формату, то в ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі понад 2 млн. слухачів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...