• Головна
  • «Підводні камені» лікування в Ізраїлі
Новини компаній
16:58, 11 лютого 2015 р.

«Підводні камені» лікування в Ізраїлі

Новини компаній
В останні роки лікування за кордоном, зокрема, в Ізраїлі, стало своєрідним трендом, на якому намагаються заробити всі, кому не лінь.
 
Це пояснюється тим, що пацієнти, які перебувають в Росії, не можуть напряму зв'язатися з державними лікарнями в Ізраїлі. Їм доводиться оформляти медичну туристичну путівку, яка повинна бути попередньо схвалена спеціалізованим центром медичного туризму Ізраїлю.
Здавалося б, що єдиним «мінусом» такої системи є переплата, яку доведеться заплатити посередницьким організаціям, але на практиці справа йде інакше.
По-перше, ізраїльський відділ співпрацює лише з однією з лікарень, що входять до численну мережу системи охорони здоров'я Ізраїлю і не має повноважень передавати потенційних пацієнтів в інші установи.
«Підводні камені» лікування в Ізраїлі (фото) - фото 1

«Підводні камені» лікування в Ізраїлі (фото) - фото 1

По-друге, щомісяця у відділ надходить до тисячі заявок з усього світу, тому забезпечити всіх пацієнтів належним рівнем сервісу, просто неможливо.
По-третє, лікування в Ізраїлі, організоване центром медичного туризму, орієнтоване на те, щоб приносити дохід в бюджет даної клініки, тому інтереси пацієнта абсолютно не враховуються.
Звичайно, рекламні ролики і сайти в інтернеті публікують зовсім іншу інформацію, але ми вам радимо не вірити таким рекламним заголовкам:
- Зв'язати пацієнта безпосередньо з ізраїльською клінікою;
- Підібрати лікувальний курс за номінальною ціною;
Запам'ятайте, що лікування за кордоном, зокрема Ізраїлі, не можна організувати без послуг посередників. Але тільки від вас залежить, за що саме ви будете платити.
До переваг співпраці з нами належить:
- Організація лікування в вузькопрофільної клініці, що спеціалізується на лікуванні конкретних захворювань;
- Вирішення всіх організаційних питань, включаючи російськомовне координування пацієнтів;
- Можливість вибору максимально кваліфікованого лікаря, адже більшість класних фахівців працюють не в державних, а в приватних центрах;
- Найвищий рівень лікування, під егідою Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю.
Як бачите, ми пропонуємо вам найоптимальніший варіант лікування в Ізраїлі, при якому за ваші гроші ви отримаєте максимально можливий спектр послуг.
Звертайтеся до нас прямо зараз, заповнюйте форму на сайті, щоб вже завтра ми змогли представити вам ряд найвигідніших пропозицій. 
«Підводні камені» лікування в Ізраїлі (фото) - фото 2

«Підводні камені» лікування в Ізраїлі (фото) - фото 2

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,76
EUR
42,58
42,68
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...