• Головна
  • Який генератор купити для будинка, гаража, будівництва
06:17, 1 лютого 2015 р.

Який генератор купити для будинка, гаража, будівництва

Текст стосується агрегатів,  скажімо  15 ква (що це таке - ква,  пізніше).

Перед покупкою агрегату, варто подумати, для чого, можливо, ще може вам знадобитися. Купуючи агрегат, наприклад, на будівництво  будинку, слід  продумати чи купуємо генератор тільки на будівництво, потім його перепродуємо, або, може бути, що він стане вам в якості аварійного живлення, в вашому новому будинку.

На ринку, в інтернеті на пароль "генератори ", з'явиться багато вакансій. Фірми, що виробляють генератори не завжди відомі вам і з-за цього часто упускаєте з виду вибор вашого агрегату. Gesan, Бенца чи Endress, середньостатистично нічого не говорять. Людина, яка в цій темі,  орієнтована знає, що має справу з продуктами фірми високої якості.

Перераховані компанії спеціалізуються на виробництві генераторів і ви не повинні боятися цих імен. Використовують двигуни таких фірм, як: Subaru, Honda, Vanguard, Perkins, Deutz, Lombardini, ... і т. д., генераторів: sincro, meccalte, лінц або stamford. Купуючи ці продукти, у вас є гарантії, що ви купуєте генератор, де використовується оригінальний двигун.

Як показує практика, попит пристроїв на енергії, майже завжди більше, ніж дає виробник. Тому необхідно підібрати генератор, який має мінімум на 20% більше потужності, ніж ми припускаємо, що буде потрібно. Слід також пам'ятати, що чим більше запас потужності буде мати ваш агрегат,  тим довше вам послужить.

У разі агрегатів   трьох-фазних,  майте на увазі, що деякі пристрої (наприклад, насоси, зварювальні апарати) характеризуються високим струмом запуску. У деяких випадках говорять навіть про необхідність 300% надлишкової   потужності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...