• Головна
  • У Львові відбудуться богатирські ігри
15:37, 22 січня 2015 р.

У Львові відбудуться богатирські ігри

Львів'яни визначать  найсильнішого студента-політехніка.

19 лютого, в Event-Hall «Кіно», що на проспекті Чорновола, 2 відбудуться богатирські ігри. У півфіналі визначать найсильнішого студента Львівської політехніки, а вже згодом відбудеться фінал, де змагатимуться студенти усіх вишів.

Протягом весни поетапно визначатимуться найсильніші студенти найбільших «вишів» нашого міста у двох вагових категоріях – до 90 кг та 90 кг +.

Протягом весни поетапно визначатимуться найсильніші студенти найбільших «вишів» нашого міста у двох вагових категоріях – до 90 кг та 90 кг +

19 лютого о 21.00 відбудеться перший етап щойно створеної студентської ліги стронгмену, яка є частиною всеукраїнської федерації стронгменів України з почесним президентом Василем Вірастюком.

Спробувати свої сили на турнірі зможе кожен охочий у 5-ти класичних для богатирського спорту вправ, після виконання яких і визначаться переможці:

-    Log-Lift або підйом колоди вагою 70/90 кг

-    Yok або «коромисло» вагою 200/270 кг на 30 м

-    Dead-Lift або тяга з підлоги 150/170 кг

-    Tire Flip або кантування покришки вагою 360 кг

-    Konan Circle або коло Конана – 220 кг на відстань

«Наше місто завжди було, є і буде сильним духом. То чому не показати, що львівські хлопці мають неабияку фізичну силу теж. В професійній лізі стронгмену є достатня кількість змагань протягом року, але звичайні люди не завжди мають нагоду спробувати, а, може, і обрати цей спорт для себе», - каже двократний чемпіон світу зі стронгмену, головний суддя турніру Володимир Рекша.

«Богатирський спорт виховує справжніх чоловіків. Дуже важливо, щоб сьогодні молоді парубки вміли показати, на що вони здатні і випробувати себе під час роботи з такими вагами, адже в пікових моментах напруження ти розумієш, що здаватися вже просто не можна», - каже координатор проекту, Юрій Огоновський.

afisha_друк-01

afisha_друк-01

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Богатирські ігри Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...