• Головна
  • Банк «Надра» навчає школярів і студентів примножувати свій капітал
Новини компаній
12:00, 22 січня 2015 р.

Банк «Надра» навчає школярів і студентів примножувати свій капітал

Новини компаній

Банк «Надра» підбиває проміжні підсумки навчальної програми з підвищення рівня фінансової грамотності студентів і школярів. За три місяці реалізації програми сотні учнів старших класів, студентів технікумів і вузів із більш ніж 30 навчальних закладів по всій Україні дізналися, як правильно складати сімейний бюджет і керувати своїми фінансами, як зберегти і примножити власний капітал.

Фінансові уроки розробило Управління бізнес-навчання банку «Надра», фахівці якого надають працівникам фінустанови можливість постійно здобувати знання, необхідні для успішного виконання поточних і перспективних професійних завдань.

Староконстантиновский лицей

Староконстантиновский лицей


«У рамках стратегії соціальної відповідальності банк «Надра» упродовж декількох років успішно реалізує проекти з підвищення рівня фінансової грамотності для школярів і студентів, людей пенсійного віку, молодих сімей та підприємців. Розроблена нами програма насамперед допомагає сформувати правильне ставлення до грошей, навчає відрізняти бажання від потреб. Але це лише теоретична частина. Як і в будь-якому тренінгу, найголовніше – практика. Учасники програми активно вирішують «кейсові» ситуації щодо особистого і сімейного бюджету на прикладі середньостатистичної української сім'ї. Вони дискутують, допомагають одне одному і навіть змагаються між собою», – розповідає Сергій Гаврилюк, радник Управління бізнес-навчання банку «Надра».

Підвищення фінансової грамотності учнівської молоді – частина комплексної програми співпраці з навчальними закладами країни, яку банк успішно реалізує упродовж декількох років. Це і фінансові тренінги для дітей у літніх таборах, і дні відкритих дверей у відділеннях банку, в ході яких школярі та студенти можуть на власні очі побачити, як працює одна з найбільших банківських установ країни. Крім того, програма включає в себе підтримку органів студентського самоврядування, розвиток спортивних, соціальних та розважальних проектів.

Черновцы

Черновцы

Відгуки юних учасників тренінгів підтверджують: фінансова грамотність набуває статусу життєво необхідного вміння. «Мені дуже сподобався тренінг! Я отримую стипендію і тепер знаю, як ефективно стежити за станом фінансів, планувати свої майбутні прибутки і витрати та орієнтуватися у фінансових питаннях. Буду вчитися жити згідно з доходами», – поділився Костянтин, студент Чернігівського національного технологічного університету.

Нагадаємо, що реалізована банком «Надра» (ліцензія НБУ № 21 від 21.11.2011 р.) програма з підвищення рівня фінансової грамотності серед студентів і школярів старших класів стартувала під егідою НБУ наприкінці жовтня 2014 року, у Всесвітній день заощаджень, і триватиме до 31 травня 2015 року.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...