• Головна
  • Результати благодійного аукціону банку «Надра»: дві українські лікарні отримають медобладнання для порятунку дитячих життів
Реклама
16:00, 22 грудня 2014 р.

Результати благодійного аукціону банку «Надра»: дві українські лікарні отримають медобладнання для порятунку дитячих життів

Реклама

До Дня святого Миколая банк «Надра» вручив сертифікати на отримання сучасного медичного обладнання для порятунку дітей двом українським клінікам. Кошти на придбання апаратури зібрано в рамках благодійного онлайн-аукціону фінустанови. Так, Дніпропетровський спеціалізований клінічний центр матері та дитини ім. проф. Руднєва отримав вкрай необхідні шприцеві насоси, які використовують з метою проведення інфузійної терапії – одного з найважливіших лікувальних заходів у процесі інтенсивної терапії та реанімації. Другій клініці – Полтавській центральній районній клінічній лікарні – вручили сертифікат на палатний монітор пацієнта.

Лікарням оперативно потрібна додаткова доукомплектація цим обладнанням. Зокрема, Дніпропетровський центр матері та дитини – потужний медичний науковий і медичний заклад України і Європи – в середньому щорічно приймає близько 2,5 тис. маленьких пацієнтів. Однак при кращій укомплектованості фахівці центру надаватимуть допомогу ще більшій кількості дітей.

«Ефективність лікування дітей може бути досягнута за умови наявності в достатній кількості необхідної медичної та лабораторної апаратури, – говорить Олексій Власов, головний лікар Дніпропетровського спеціалізованого клінічного центру матері та дитини ім. проф. Руднєва. – На жаль, сьогодні технічне забезпечення нашого центру не дозволяє збільшити кількість пацієнтів. Але поступово це завдання все ж вдається вирішувати, у тому числі, і завдяки сприянню благодійників, які справді роблять неоціненний внесок у розвиток медустанови. Дякуємо банку «Надра» за надану допомогу фахівцям клініки в порятунку новонароджених діток, які перебувають тут на лікуванні!»

IMG_9071

В дитяче відділення Полтавської центральної районної клінічної лікарні банкіри передали сертифікат на апарат, що здійснює контроль над усіма життєво важливими функціями організму: забезпечує моніторинг і аналіз максимальної кількості показників із динамічним відображенням даних на інформативному дисплеї.

«Це чудово, що великі компанії не залишаються осторонь від питань охорони здоров'я і, зокрема, дитячої медицини. Діти – наше майбутнє, і відповідальність за їхнє здоров'я лежить на кожному з нас, – говорить Олег Мехедько, головний лікар Полтавської центральної районної клінічної лікарні. – Мабуть, не секрет, що якісні перетворення у медичній галузі відбудуться набагато швидше за сприяння меценатів та благодійників».

Нагадаємо, благодійний онлайн-аукціон проводився восени цього року на сторінці банку «Надра» в соціальній мережі Facebook. Лоти надали члени правління фінустанови, а також партнери банку: ФК «Динамо» (Київ), телеканал «Інтер», відомі спортсмени, музиканти, діячі мистецтва. У торгах за оригінальні лоти, такі як зйомки в передачах телеканалів «Інтер» та «НТН», тренування з відомими футболістами, майстер-класи від всесвітньо відомих спортсменів та сюрпризи від зірок шоу-бізнесу, взяли участь понад 2,5 тис. осіб. Завдяки цьому вдалося зібрати десятки тисяч гривень. Загалом у рамках численних благодійних та соціальних проектів, які проводить банк «Надра» (ліцензія НБУ №21 від 21.11.2011 р.), за кілька останніх років сучасне обладнання отримали 16 дитячих медустанов України.

www.nadrabank.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...