• Головна
  • На Львівщині знайшли 10-місячного малюка-мауглі, який спав на підлозі із собаками
10:00, 9 грудня 2014 р.

На Львівщині знайшли 10-місячного малюка-мауглі, який спав на підлозі із собаками

10-місячне немовля спало на підлозі з собаками.

В листопаді до Червоноградської міліції надійшло повідомлення від міського голови Соснівки. Чоловік повідомив, що у їхньому місті проживає неблагополучна сім’я, в якій матір не виконує своїх обов’язків по догляду за дітьми. У помешканні – повна антисанітарія, жінка вживає алкоголь, діти є голодні, виснажені та недоглянуті.

«Коли постукали у двері квартири, у відповідь почули п’яні розмови. Двері довго не відчинялися. Згодом їх відкрила жінка у нетверезому стані. В квартирі знаходилась компанія, яка розпивала спиртні напої», - розповів начальник Червоноградського МВ, полковник міліції Володимир Калиш.

Читайте також: Батько дітей-мауглі вийде із в’язниці на волю достроково (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Гроші, які жінка отримала від держави на допомогу за дитиною, вона пропила 

«Побачене в даній квартирі викликало жах у всіх присутніх. На підлозі, в кухні 10-місячне немовля спало з двома собаками. В квартирі була повна антисанітарія, дитина знаходилась у непритомному стані. Коли на виклик приїхали медики то виявилось, що у немовляти навіть немає одягу. Дитину госпіталізували до лікарні замотавши у будь-які речі знайдені у квартирі. Матір з дитиною до лікарні не поїхала, а відправила свою 12-річну доньку. У жінки є ще один 16-річний син якого не було на той час вдома. З’явилась горе-матір у лікарні лише на третій день у нетверезому стані», - повідомила старший оперуповноважений СКМСД Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області  майор міліції Ірина Панасюк.

Малюк важив лише 7 кілограмів, був недоглянутий, матір жодного разу не гуляла з дитиною на вулиці. Гроші, які жінка отримала від держави на допомогу дитини, вона пропила. Свою поведінку пояснила тим, що посварилась із батьком хлопчика і тому вживала алкоголь.

Читайте також: Батька дітей-мауглі позбавили батьківських прав (ВІДЕО)

Зараз немовля разом із його 12-річною сестричкою відправили у притулок, а 16-річного братика влаштовано на навчання у ліцей. Відносно 35 – річної горе-матері відкрили кримінальне провадження. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#діти-мауглі Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...