• Головна
  • Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО)
11:34, 10 листопада 2014 р.

Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 9 листопада, на Арені Львів відбувся матч між грандами українського футболу — донецьким “Шахтарем” та дніпропетровським “Дніпром”. 

Для обох команд, зважаючи на ситуацію у турнірній таблиці Чемпіонату України (у Шахтаря — третя позиція і 21 заліковий бал, а у Дніпра — друга і 25 залікових балів), конкуренцію за першу позицію з київським Динамо, яке приймало львівські Карпати, цей очний матч був дуже важливим. І обидві команди посеред тижня грали свої єврокубкові матчі: Шахтар у Лізі Чемпіонів переміг білоруське “БАТЕ” 5-0, а “Дніпро” у Лізі Європи на виїзді здолав “Карабах” з рахунком 1-2 .

Перед матчем донецькою командою був організований красивий перформанс для Львівських вболівальників, які, судячи з останніх подій, будуть домашньою публікою “Шахтаря” ще довго.

Арена Львів яка заповнилась більше ніж на половину, попри всі сподівання гірників не стала для них 12 гравцем; львівські вболівальники вирішили підтримати чималу кількість ультрас “Дніпра”, які робили все, щоб дніпропетровська команда почувалась як вдома.

Дніпропетровські вболівальники співали весь матч, одного разу навіть запалили фаєр. Не обійшлось, звичайно, без улюбленої пісні українських вболівальників, в якій згадується президент сусідньої держави, та без банерів про те, що УЄФА підтримує Росію.

Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО), фото-1

Обидві команди розпочали матч спокійно, думаючи про оборону. Обидві будували гру, використовуючи лівий фланг своєї атаки: “Шахтар” грав через Шевчука і Тайсона, а у “Дніпра” активним був Євген Коноплянка, який вивів команду на поле з капітанською пов'язкою. Дещо гострішими виглядали атаки дніпропетровців: чудовий шанс відзначитись змарнував Коноплянка, який не зміг реалізувати небезпечний штрафний удар.

Перший по справжньому гольовий момент у матчі не використав Артем Федецький, який після подачі з флангу пробив головою з кута воротарського майданчика — П'ятов врятував свою команду. Атаки “Шахтаря” теж виглядали гостро, проте до реальних загроз біля воріт Бойка діло не доходило. Перед закінченням першого тайму травму отримав Степанеко, який покинув газон на ношах. Команди пішли на перерву за сухого рахунку 0-0.

Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО), фото-2
Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО), фото-3

У другому таймі гра проходила у схожій манері - команди більше дбали про оборону ніж про атаку. Певна гострота виникала лише після стандартних положень. Декілька небезпечних штрафних подав Коноплянка, проте до ударів по воротах П'ятова не доходило.

Одного разу Євген вирішив пробити по воротах “Шахтаря” - П'ятов перевів м'яч у поперечку:

Після цього штрафного “Шахтар” взяв м'яч під контроль, створив кілька нагод, проте Тейшейра не зміг перевести м'яча у ворота після прострілу Даріо Срни, а Фред не зміг скористатись помилкою Бойка на виході. За декілька хвилин до закінчення матчу червону картку отримав Бартуловіч, який незадовго до цього вийшов на заміну — він був змушений достроково відправитись у роздягальню Арени Львів.

Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО), фото-4

Гірники, намагаючись скористатись більшістю на полі, посилили натиск на ворота Бойка, проте дніпропетровська команда успішно зберегла свої ворота сухими. Матч закінчився нічиєю 0-0, заспокоївши цим київське “Динамо”, яке вдома не змогло обіграти аутсайдера Чемпіонату України — львівські “Карпати”.

Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО), фото-5
Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО), фото-6
Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО), фото-7
Великий футбол у Львові: Шахтар-Дніпро. Чемпіонат України (ФОТО, ВІДЕО), фото-8
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шахтар дніпро #футбол #чемпіонат україни #арена львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...