• Головна
  • Львів’ян запрошують на спільну молитву за дітей-сиріт
10:33, 7 листопада 2014 р.

Львів’ян запрошують на спільну молитву за дітей-сиріт

Традиційно у другу неділю листопада віруючі львів’яни відзначають День Молитви за Сиріт.

8 та 9 листопада у Львові відбудуться заходи для діток, які опинились у складних життєвих обставинах та втратили батьків. Цього року малюки відправляться на екскурсію в село Кохавино.

 «Це не свято, а день, коли ми згадуємо про тих, хто потребує нашого піклування і уваги найбільше. В цей день ми закликаємо, щоб кожна людина, кожна сім’я, спільнота в храмі єдналися в молитві за тих, хто позбавлений мати щастя, опіку та любов мами і тата.

В цей день ми закликаємо, щоб кожна людина, кожна сім’я, спільнота в храмі єдналися в молитві за тих, хто позбавлений мати щастя, опіку та любов мами і тата

Головною передумовою того, що Україна стане країною без сиріт, є спільна молитва віруючих та їхні практичні справи в служінні дітям-сиротам. Головне завдання кожного з нас – продовжувати молитися за долю дітей-сиріт, за об’єднання родин і за дар відповідального батьківства», - розповідають у Центрі Опіки Сиріт.

Богослужіння відбудеться завтра о 18.00 год у храмі святих апостолів Петра і Павла. 9 листопада о 8.30 біля храму Стрітення (вул. Винниченка, 30а) стартує реєстрація на екскурсію. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#День Молитви за Сиріт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...