• Головна
  • У Львові збиратимуть кошти для сімей, які втратили рідних у зоні АТО
09:42, 30 вересня 2014 р.

У Львові збиратимуть кошти для сімей, які втратили рідних у зоні АТО

У Львові стартує благодійний проект-ініціатива «Героям Слава», спрямований на збір коштів сім’ям загиблих військовослужбовців у зоні АТО з Львівщини.

Про це повідомляє 032.ua з посилання на прес-службу ЛМР.

«Ми з впевненістю можемо сказати, що акція такого масштабу у Львові проходитиме вперше. Сім годин живого ефіру на ТРК «Львів» (14 жовтня з 14.00 до 18.00 год. – телемарафон, 18.00-20.30 год – трансляція у прямому ефірі благодійного концерту). Близько 30-ти запрошених гостей: військовослужбовці, добровольці-учасники бойових дій в зоні АТО, родичі загиблих солдатів, представники громадського сектору, діячі культури та мистецтва, небайдужі громадяни. Телемарафон матиме вигляд відкритого майданчика для обговорення шляхів виходу та припинення «неприхованої» війни, відверті розповіді безпосередніх учасників подій в зоні АТО, спілкування з родичами загиблих солдатів та відкритий збір коштів на їх підтримку», - розповідає співорганізатор проекту, телепродюсер Олег Климович.

Зібрані кошти будуть підраховані в online - режимі та вручені сім’ям у прямому ефірі або перераховані на особисті рахунки близьких родичів загиблих, наступного дня після акції.

Ввечері цього ж дня на сцені Львівської опери зірки української естради даватимуть благодійний концерт «Героям слава», який транслюватиметься «наживо» у прямому ефірі того ж таки ТРК «Львів».

«Адже, компенсувати втрату рідних, із числа солдатів, які віддали власне життя захищаючи Україну, ми не зможемо жодним чином. Тому вечір пам’яті по загиблих Героях буде насичений безліччю матеріалів(фото, відео) із зони АТО підкріплених українською піснею зірок нашої естради. У концерті вже зголосилися взяти участь: гурт «TARAKA» з Польщі (автори хіта часів Майдану: «Podaj Rękę Ukrainie»), народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлік, Сестри Тельнюк, Львівський Хор Руслани, Тріода, LAVIVO, Балет Життя», - додає співорганізатор Володимир Місяйло. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,42
EUR
42,90
43,00
PLN
9,91
9,93
Оголошення
live comments feed...