• Головна
  • П’ятий ювілейний Ярмарок спорту розкаже як захистити своїх близьких
Реклама
10:25, 23 вересня 2014 р.

П’ятий ювілейний Ярмарок спорту розкаже як захистити своїх близьких

Реклама

«Мобілізація сили і духу» – такий слоган цьогорічного Ярмарку спортуЦього року, окрім представлення спортивного різноманіття міських секцій, організатори розкажуть як можна захистити себе і своїх близьким під час військової небезпеки. Допомагатимуть в цьому понад десяток бойових федерацій, військові спеціалісти, а також відомі спортсмени.

Впродовж трьох днів на території спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 53, кращі спортивні клуби та секції міста проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя. Заохочуватимуть до здорового способу і зіркові гості, серед яких хореограф Франциско Гомес, чемпіонка світу з муай-тай та кікбоксингу Олена Овчиннікова, володар титулу «Найсильніша людина планети 2014» Володимир Рекша, чемпіонка Олімпійських ігор Інна Осипенко-Радомська, легкоатлет Олександр Крикун, олімпійський чемпіон з гімнастики Валерій Гончаров, спортивний коментатор Олександр Гливінський, ведуча радіо KissFM Аня Арфєєва та інші. Однак основною тезою ювілейного Ярмарку стане безпека.

«Цього року організатори Ярмарку спорту вносять дуже багато елементів самозахисту та самооборони. Це дуже на часі, адже як мама розумію, зараз головне – це безпека. Я хочу виховувати своїх хлопців сильними, тому я обов’язково прийду на Ярмарок спорту і запишу своїх дітей в спортивну секцію», - розповіла Катерина Кіт-Садова.

Більше десятка бойових федерацій презентують на Ярмарку спорту дієві прийоми самозахисту, які підійдуть кожному, в незалежності від рівня фізичної підготовки. Також особливий акцент буде відведено військовій підготовки та реагуванні в екстремальних ситуаціях.

«П’ять років Ярмарок спорту започаткував традиції здорового способу життя, які успішно поширюються та розвивають і по сьогодні. Цьогоріч дуже багато елементів Ярмарку буде присвячено самозахисту, адже це те, чого потребують мешканці нашого міста – знати як вони можуть захистити себе у випадку небезпеки. Саме тому у нас в програмі передбачені такі речі як збір зброї, навчання прийомів самозахисту, тир, транспортування поранених в екстремальних умовах та багато іншого», - повідомив Юрій Огоновський, директор Ярмарку спорту.

Ярмарок спорту 2014 триватиме три дні, з 25 по 27 вересня, в приміщенні спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 53, та на території Парку Культури.

Генеральний партнер львівського Ярмарку спорту – фармацевтична Корпорація «Артеріум». Офіційний партнер: ТМ «Квас Тарас»

Медіа-партнери: інформаційний портал «Галичина Спортивна» galsports.com, galinfo.com.ua, 032.ua, Канал новин 24, ТРК Люкс, ІА zaxid.net, інтернет-телеканал ТвоєМісто.tv

Деталі – за тел. 063-17-43-758 або за посиланням http://samopomich.org/yarmarok_sportu

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...