• Головна
  • Сьогодні у Львові відсвяткують Всенародний день батька
12:01, 21 вересня 2014 р.

Сьогодні у Львові відсвяткують Всенародний день батька

У неділю, 21 вересня, о 16.00 год. біля пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи відбудеться урочистий захід, присвячений Всенародному Дню Батька.

Це не просто свято Всенародного дня батька, це – можливість щороку оновити усвідомлення і розуміння для чоловіків, жінок і дітей важливості батька

Під час заходу відбудеться спільна міжконфесійна молитва за батьків, чоловіків України та Львова. Крім того, організатори представлять історію заснування Всенародного дня батька. Святкування продовжать виступи музичних колективів від громадських організацій та церков. Спеціальний гість свята «День батька» – етногурт «Ойкумена».

«Це не просто свято Всенародного дня батька, це – можливість щороку оновити усвідомлення і розуміння для чоловіків, жінок і дітей важливості батька і батьківства в українській родині; це – повага і пошана членів родини до батька», – наголошують організатори.

Додамо, захід має на меті підкреслити значення і розуміння у суспільстві ролі та авторитету батька як голови родини, участі його у вихованні дітей, виконання обов’язків не тільки перед сім’єю, а й перед державою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...