• Головна
  • Добренок - перша соціальна мережа для сучасних мам
Реклама
08:30, 19 вересня 2014 р.

Добренок - перша соціальна мережа для сучасних мам

Реклама

В вересні 2014 року розпочав роботу новий соціально-інформаційний портал для вагітних і мам - Добренок. Проект представляє собою інтернет-майданчик для молодих мам і тих, хто тільки планує завести малюка.

Добренок був створений в ході ребрендінгу сайта Дитина Інфо (dytyna.info), який протягом 5 років допомагав батькам дізнаватися більше про виховання, здоров'я та освіту своєї дитини. Новий проект розширив можливості і тепер кожна користувачка зможе не тільки отримувати відповіді, на її запитання, а й ділитися досвідом з іншими учасницями унікальною соцмережі.

Зареєструвавши аккаунт на сайті Добренок, майбутня мама отримає можливість обговорювати теми з однодумцями, створювати власні нотатки, вести календар вагітності і створювати фотоальбом. Також на порталі функціонують корисні сервіси: вибір пологового будинку, клініки, імені, пошук няні, інформація про навчальні заклади та жіноча консультація.

Розробники порталу Добренок повідомили, що їх головною метою стало створення сучасного сайту для українських жінок, який буде максимально простий в обігу і який стане незамінним помічником у вихованні дітей будь-якого віку, починаючи з першого дня зачаття і закінчуючи вибором університету.

Директор з розвитку проекту Іван Григор'єв зазначив, що народження дитини є основою життєвого циклу всього людства, саме тому до даного процесу слід ставитися з максимальною уважністю і турботою. Доведено, що людина найбільш комфортно почувається серед однодумців, саме тому Добренок об'єднує мам України, Росії, Казахстану та Білорусії.

Сьогодні проект працює виключно на самофінансуванні, але в найближчому майбутньому розробники проекту Добренок мають намір реалізувати великі рекламні акції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...