• Головна
  • Коли львівські солдати їхали на полігон, ніхто із них не зміг би надати першу медичну допомогу в АТО, - Зуб (ВІДЕО)
09:16, 18 вересня 2014 р.

Коли львівські солдати їхали на полігон, ніхто із них не зміг би надати першу медичну допомогу в АТО, - Зуб (ВІДЕО)

У Львові триває мобілізація громади до навчань з першої медичної допомоги.

Зараз лікарі-волонтери проводять навчання для бійців на полігоні. У школах та садочках – навчають педагогів, а в лікарнях та поліклініках міста можна записатися на курси надання першої медичної допомоги.

Коли 2 місяці тому ми, разом з лікарями-волонтерами, поїхали на полігон, то зрозуміли, що солдати абсолютно не готові до надання першої медичної допомоги на полі бою

«Зараз проводяться навчання різних груп з надання першої медичної допомоги. Коли 2 місяці тому ми, разом з лікарями-волонтерами, поїхали на полігон, то зрозуміли, що солдати абсолютно не готові до надання першої медичної допомоги на полі бою. Тоді ж були сформовані перші групи лікарів для того, щоб на полігоні провести навчання з надання першої медичної самодопомоги та взаємодопомоги. Ми прискіпливо приділяємо цьому увагу, щоб вояки знали, як накласти джгут, коли потрібно вколоти знеболююче, як правильно застосувати препарати і в яких випадках. Нам важливо навчити надавати першу медичну допомогу на полі бою, коли стріляють чи бомблять, бо там діють різні правила», - розповів начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#перша медична допомога Львів #Володимир Зуб
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...