• Головна
  • У Львові на ярмарку для АТО били в барабан з Путіним та продавали пиріжки за кулі для гранатомету (фоторепортаж)
01:06, 13 вересня 2014 р.

У Львові на ярмарку для АТО били в барабан з Путіним та продавали пиріжки за кулі для гранатомету (фоторепортаж)

Студенти львівського ветеринарного університету зібрали на благодійному ярмарку для АТО дев’ять тисяч гривень.

Днями у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького відбувся  ярмарок,  під час якого збирали гроші для бійців-добровольців Львівського батальйону територіальної оборони, які воюють в АТО.

Студенти та аспіранти університету принесли багато книг, сувенірів та усіляких дрібничок, а викладачі напекли солодощів, приготували вареники та шашлики

Студенти вирішили, що найкращою формою збору коштів буде демократичний український ярмарок. Студенти та аспіранти університету принесли багато книг, сувенірів та усіляких дрібничок, а викладачі напекли солодощів, приготували вареники та шашлики. Хто не хотів нічого купувати, міг просто покласти пожертву у спеціально встановлену скриньку.

«Сьогодні в АТО воюють кілька наших студентів та працівників, а один наш колега є важкопораненим. Тому це наш святий обов’язок робити все для підтримки Українського війська», - розповів 032 ректор університету Володимир Стибель.

Студенти університету на одній з колон вивісили велике панно, на якому усі охочі могли писати побажання воїнам. Найбільше написів були зі словами подяки, та побажаннями повертатись живими. Тут же писали і листи знайомим.

IMG_6958==n

IMG_6958==n

За 9 тисяч гривень волонтери придбають тактичні окуляри, технічні рукавиці, ліхтарі та доставлять добровольцям Львівського батальйону територіальної оборони в зону АТО.  

IMG_6846=nn

IMG_6846=nn

IMG_6850=n

IMG_6850=n

IMG_6921=n

IMG_6921=n

У Львові на ярмарку для АТО били в барабан з Путіним та продавали пиріжки за кулі для гранатомету (фоторепортаж), фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#збір грошей для АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...