• Головна
  • Інсталпласт-ХВ - справжній лідер з виробництва труб
Реклама
12:36, 25 серпня 2014 р.

Інсталпласт-ХВ - справжній лідер з виробництва труб

Реклама

Широко відома в Україні та за її межами, компанія замкненого виробництва труб "Інсталпласт-ХВ" – це яскравий зразок якісної продукції, яка вміло і вдало поєднана із гарантією та доступними цінами. Вітчизняний виробник, завдяки якості та надійності, високим показникам продукції пластикових труб для водопостачання, водовідведення та газопостачання став добре відомий в Україні та за її межами.

Окрім труб, підприємство одним із перших почало виготовляти з'єднувальні частини, необхідні для монтажу трубопровідних систем. Також "Інсталпласт-ХВ" виробляє і фасонні частини для внутрішніх та зовнішніх систем водовідведення, а також захисних оболонок для телекомунікаційних систем та мереж.

Одним із важливих для споживачів видів продукції компанії є поливочні шланги. Поливочний шланг – це двошаровий виріб, при виготовленні якого застосовується харчовий полівінілхлоридний пластикат з частковим армуванням поліамідною ниткою. Сфера застосування поливочних шлангів досить широка, а одним із найпоширеніших напрямів використання є система зрошування, для поливу садів і городів. Також можуть застосовуватися для транспортування води і водних розчинів для харчових цілей, для догляду за міськими газонами і насадженнями, а також для миття автомобілів.

Продукція "Інсталпласт-ХВ" високо цінується споживачами, показники якості та надійності, гарантії сприяють тому, що український виробник займає лідерські позиції. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...