• Головна
  • Парасюк живий, сили АТО мають втрати та доля поранених сьогодні, - підсумки дня
Підсумки 27 серпня
08:26, 28 серпня 2014 р.

Парасюк живий, сили АТО мають втрати та доля поранених сьогодні, - підсумки дня

Підсумки 27 серпня

В АТО чергові втрати.

Загинув хлопець, який нещодавно закінчив навчання у Львівському університеті. Його побратими розповідають, що Степан Петрівський чекав на вручення диплому та мріяв, що незабаром у нього буде власна сім’я. Спогади про найкращого друга з’явились у соцмережі.  

Під час обстрілу, в який потрапив і відомий львівський сотник Володимир Парасюк, загинуло четверо військових. Загинули близькі друзі та побратими сотника - Василь Савченко та Антон Хорольський. Імена двох інших вояків він не назвав.

Протягом дня не було жодної інформації про бійця Парасюка. Ніхто не знав, яка доля спіткала наших військових в АТО. Але повідомлення «Я живий. Люблю Вас. Все буде добре. Володя» дало надію матерям, які чекають своїх синів. Підтримку, яку так чекали наші бійці, дала відсіч терористам, втім Ірина Голуб (сестра сотника) повірить в це лише зі слів брата.

Боєць потребує невідкладних операцій для збереження зору та інших пластичних операцій

Український артилерист отримав важке поранення на фронті. 25-річний хлопець отримав поранення в обличчя і може втратити зір на обох очах. Максим Ільченко захищав пункті пропуску Ізварино. Боєць потребує невідкладних операцій для збереження зору та інших пластичних операцій. Люди збирають гроші на лікування в Ізраїлі.  

Українському військовому, який зараз перебуває на реабілітації в Ізраїльський клініці, довелось ампутувати ногу. Жахливі фото відкритого перелому, розповідь з перших вуст про біль, яку довелось пережити… а ще – незламний дух українця! Такому варто навчитися всім нам.

Батьки львівських десантників, які служать в АТО вже пів року, не можуть спати спокійно, поки їхнім синам не дадуть трохи перепочити. Стурбовані матері пішли до львівських чиновників, аби просити про ротацію. Кажуть, що бійці  80-ої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ ЗСУ на фронті вже пів року.

У Львові не припиняють збирати «гуманітарку» для АТО. Лише за місяць бійцям 24-ї бригади з Львівщини передали 20 тон харчів, 2 тони води та п’ять тепловізорів. Кошти та речі збирали у Львові та Новояворівську, через соціальні мережі. Не припиняють збирати гроші і на естраді. В останній день літа у Львові відбудеться концерт, а кошти від продажу квитків передадуть батальйону «Айдар».

А тим часом названа орієнтовна кількість терористів в АТО. Лише за попередніми даними в АТО воюють проти нас 15-20 тисяч терористів. Втім точна кількість невідома. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підсумки дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...