• Головна
  • Як зараз живуть українці на Сході
15:30, 25 серпня 2014 р.

Як зараз живуть українці на Сході

Як повідомляють у прес-центр АТО терористи залякують і грабують мирне населення, також тривають цинічні обстріли українських населених пунктів.

Із установок «Град» терористи обстріляли селище Комуна на Донеччині, поруч з яким нема підрозділів сил АТО. Багато мирних мешканців постраждало, наразі їх кількість уточнюється. У Кіровському Донецької області в результаті артилерійського обстрілу терористів в храм святого праведного Іоанна Кронштадтського потрапив снаряд, в результаті чого загинули три людини.

 
У Петровському Луганської області бойовики обстріляли з артилерії територію Хімічного об’єднання ім. Петровського. Після цього виникла пожежа на складах, де зберігаються запаси амоніту, артилерійських боєприпасів та продуктів утилізації твердого ракетного палива, що може спричинити жертви серед мирного населення та забруднити навколишнє середовище. 

На контрольованій території терористи залякують і грабують мирне населення. У Єнакієвому вони вивезли із магазину “Фокстрот” всю побутову техніку вартістю близько 4 млн. грн. На центральному ринку Горлівки бандформування терористів грабують місцевих підприємців. Бойовики погрожують смертю мешканцям Алчевська, які висловили прохання посприяти у відновленні соціальних виплат. 


На вулицях Донецьку терористи зупиняють мирних мешканців, автотранспорт в перевіряють на наявність донецької прописки. В’їзд у місто тим, хто не зареєстрований в обласному центрі, 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #Схід
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...