18:03, 20 серпня 2014 р.

Як у Львові отримати субсидію

На муніципальну субсидію мають право ветерани УПА, малолітні політичні в’язні сталінських таборів, вдови ветеранів УПА та вдови політичних в’язнів, сім’ї, у яких проживає двоє і більше інвалідів, інваліди по зору 1 та 2 груп, діти-сироти.

Управління соцзахисту нагадує, що деякі львів’яни можуть отримати субсидію на комунальні послуги, яка відшкодовується за рахунок коштів міського бюджету Львова. Про це 032 повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Для призначення муніципальної субсидії необхідно звернутись у «єдині приймальні»

 «Для призначення муніципальної субсидії, львів’янам, які можуть претендувати на цей вид допомоги, необхідно звернутись у «єдині приймальні» районних відділів соціального захисту та подати заяву встановленої форми, документ, який підтверджує соціальний статус заявника (копія довідки МСЕК, копія посвідчення про встановлення статусу та ін.). Що стосується одержувачів муніципальної субсидії, то їх середньомісячна кількість сягає до 800 сімей. Загалом же, з січня по серпень 2014 року призначено 937 сім’ям муніципальну субсидію на загальну суму 810 тис. грн.», - зазначив в. о.начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#субсидія Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...