• Головна
  • Колектив «Сьомого кілометра» передав одеському госпіталю обладнання для обстеження поранених військовослужбовців
13:15, 20 серпня 2014 р.

Колектив «Сьомого кілометра» передав одеському госпіталю обладнання для обстеження поранених військовослужбовців

В розпорядженні Військово-медичного клінічного центру Південного регіону («411 госпіталь») тепер знаходиться автоматичний гематологічний аналізатор. Сучасний апарат госпіталь отримав в подарунок від колективу Промтоварного ринку «Сьомий кілометр». Тепер медики зможуть оперативно проводити діагностику і клінічні обстеження, в першу чергу - тяжкопоранених військовослужбовців, доставлених в регіон із зони АТО.
 В даний час у військово-медичному клінічному центрі проходять лікування понад 100 військових. Медикаментів і лікарів для надання всієї необхідної допомоги в достатку, проте, зокрема, клініці лабораторної діагностики центру не вистачало автоматичного гематологічного аналізатора. Адміністрація Промтоварного ринку «Сьомий кілометр» не залишилася осторонь від проблем і на власні кошти колективу придбала цей вкрай необхідний апарат, вартість якого - майже 100 тисяч гривень.
Апарат використовуватимуть для обстеження всіх хворих, але в першу чергу - з відділень реанімації, нейрохірургії та травматології. Особливо він необхідний для проведення доопераційних досліджень при порятунку тяжкопоранених, коли на рахунку - кожна хвилина. І якщо на проведення ручного аналізу крові потрібно близько години, то новий апарат дозволяє отримати достовірні результати за три-чотири хвилини. Зекономлений час може врятувати не одне життя.

Ірина Ткач, заступник директора по зв'язках з громадськістю ТОВ «Промтоварний ринок»:
Промтоварний ринок у своїй благодійній діяльності завжди акцентує увагу на порятунку життя людей. Це правило встановив засновник ринку Віктор Леонтійович Добрянський. Йому ми слідуємо і донині. Сподіваємося, що наш невеликий внесок дозволить врятувати чиєсь життя і бажаємо всім якнайшвидшого одужання.
DSC_3314
Цільову підтримку української армії та дітей, які прибули зі східних областей, «Сьомий кілометр» надає впродовж півроку систематично. Зокрема, за рахунок коштів підприємства закуплені та передані формений одяг та засоби зв'язку діючим підрозділам, посуд для мобільного польового госпіталю, оснащення для благоустрою військових частин, передислокованих з Криму. А завдяки небайдужості підприємців, на ринку зібрано понад 10 тонн одягу, взуття, постільних приналежностей для п'ятисот дітей з інтернатів та будинків дитини Луганської області, які розміщені в Сергіївці.

Василь Мозгальскій, директор ТОВ «Промтоварний ринок»:
З початку року «Сьомий кілометр» передав на благодійні цілі понад півмільйона гривень. Допомога була надана і лікарням, і школам - інтернатам, іншим соціальним установам. Однак основна її частина, так чи інакше, стосувалася тих подій, які відбуваються в країні. Промринок переживає разом з усіма і продовжує надавати підтримку в рамках гуманітарної програми.

Так само на минулому тижні на ринку проходив благодійний марафон зі збору допомоги для учасників АТО, в якому взяли участь сотні підприємців.
DSC_3321
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...