• Головна
  • У Львові при храмі відкрили Центр дозвілля для літніх громадян (ФОТО)
15:06, 17 серпня 2014 р.

У Львові при храмі відкрили Центр дозвілля для літніх громадян (ФОТО)

 Тепер бабусі та дідусі зможуть цікаво проводити час в колі однодумців-однолітків у Залізничному районі міста.

Урочисте відкриття центру приурочене Дню Незалежності України.

 Будемо старатися, щоб такі центри були і в мікрорайонах

 «Це цікаве поєднання діяльності міста і релігійної громади. Церква надає приміщення, місто надає працівників, які можуть тут допомогти. Психологи займаються з людьми. Священики проводять різні духовні зустрічі, прощі тощо. Ми будемо надалі працювати у такому форматі, що буде прикладом для інших наших церков, щоб вони співпрацювали з містом. Ми будемо розширювати мережу центрів денного перебування для літніх людей. Зараз практично у кожному районі міста працює такий центр. Будемо старатися, щоб такі центри були і в мікрорайонах», - зазначив в. о. начальника управління соціального захисту Ігор Кобрин.

Маємо хороший приклад, коли у такому спілкуванні народжується нова сім’я.

«Наша мета, аби в кожному районі міста були осередки спілкування літніх львів’ян у форматі цікавого і корисного проведення дозвілля, де б вони могли творчо розвиватись, здобувати нові знання й вміння, брати участь в екскурсіях, тематичних лекціях, заходах, словом, повноцінно жити у громаді.

Маємо хороший приклад, коли у такому спілкуванні народжується нова сім’я. Власне, у січні поточного року двоє відвідувачів центру дозвілля для літніх при Храмі Святого Климента Папи (вул. Ген. Чупринки,70) – пан Іван Онишко та пані Марія Груник – взяли шлюб», - додав в. о. начальника управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Нагадаємо, що це не перший такого типу заклад у Львові. Схожі пункти відкриті при Храмі Воскресіння Христового (вул. Городоцька, 319а), Храмі Святого Климентія Папи (вул. Ген. Чупринки,70) та при Храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська,175).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...