• Головна
  • Додому із зони АТО повернулись понад 300 прикордонників. 11 з них - поранені
10:37, 12 серпня 2014 р.

Додому із зони АТО повернулись понад 300 прикордонників. 11 з них - поранені

Впродовж двох місяців бійці 3 та 7 мотоманеврених бригад там вони виконували покладені на них завдання в зоні АТО у Луганській області.

«Нема слів, щоб висловити Вам вдячність. Тому просто вклоняюся кожному з вас за ваш героїзм. Вклоняюся вашим мамам, які виховали таких гідних українців, і які, хоч як розривалося серце, благословили вас на цю війну.

армія – це не тільки танки і гармати, зброя й набої. Армія – це передусім люди

…Україна змінюється. І ці історичні зміни відбуваються просто на наших очах. Ми з вами стали свідками по суті дива, коли за дуже короткий час відродилася, а можливо й заново народилася українська армія. Її десятиліттями знищували, а вона за місяць-два зуміла перетворитися на справжню боєздатну силу. Чому це стало можливим?  Через те, що армія – це не тільки танки і гармати, зброя й набої. Армія – це передусім люди», – сказала Ірина Сех у своєму вітальному слові.

Незважаючи на надскладні умови, весь особовий склад успішно виконав покладені на них завдання

За словами прикордонників, їхніми завданнями були: охорона кордону, боротьба з диверсійними групами, зачистка місцевості, збір інформації.

«Понад місяць район оборони 7 мотоманевреної групи перебував в оточенні ворога. Це унеможливлювало забезпечення військових усіма необхідними засобами. Незважаючи на надскладні умови, весь особовий склад успішно виконав покладені на них завдання і в повному складі повернувся до своїх родин», – сказав командир 7 мотоманевреної бригади підполковник Віктор Явтушенко.

Додамо, що серед бійців 3 та 7 мотоманеврених бригад за два місяці виконання завдань в зоні АТО, отримали поранення 11 прикордонників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,95
PLN
9,86
9,95
Оголошення
live comments feed...