• Головна
  • Рада Росії послухала Путіна та скасувала дозвіл на введення військ до України, але у будь-яку хвилину може забрати свої слова назад
10:10, 25 червня 2014 р.

Рада Росії послухала Путіна та скасувала дозвіл на введення військ до України, але у будь-яку хвилину може забрати свої слова назад

Рада Федерації рекомендувала верхній палаті російського парламенту підтримати рішення Володимира Путіна про скасування введення військ на територію України для захисту етнічних росіян.

Таке рішення було прийнято сьогодні, інформує РІА-Новости.

Однак голова комітету верхньої палати російського парламенту з оборони безпеки Віктор Озеров додав, що Рада Федерації може в будь-який момент знову повернутися до ухвалення нової постанови про використання збройних сил РФ в Україні, якщо ситуація того вимагатиме і президент РФ звернеться з відповідною пропозицією.

«Ми виступаємо за політико-дипломатичне вирішення ситуації, і те, що ми сьогодні скасуємо постанову про використання ВР РФ на Україні, – зайве тому підтвердження. Але ситуація може складатися по-різному, і нічого не можна виключати», - сказав він, коментуючи заяву президента України Петра Порошенка про те, що режим «припинення вогню» можуть скасувати через те, що терористи продовжують здійснювати напади на військових».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Путін
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...