• Головна
  • «Слідство ведуть екстрасенси»: у Львові є кілька версій, чому жінка викинулась з вікна податкової (ФОТО)
21:03, 31 травня 2014 р.

«Слідство ведуть екстрасенси»: у Львові є кілька версій, чому жінка викинулась з вікна податкової (ФОТО)

За яких обставин і чому загинула мати 2-х місячної дитини, жінка-підприємець у приміщення податкової, з’ясовують кілька громадських організацій, працівники податкової, правоохоронці та прокуратура.    

Слідство податкової

Виконуючий обов’язки керівника ГУ Міндоходів Львівщини Денис Шмигаль розповів, що з 1 липня жінку-підприємця було переведено на спрощену систему оподаткування. Щомісячно вона сплачувала 244 гривні єдиного податку. За сім місяців роботи, її оборот склав 530 тисяч гривень. Втім у декларації про доходи, вона вазала лише 464 тисячі.

«27 травня жінка сама перетелефонувала до інспектора і вони домовилися, що зустрінуться 29 травня. Жінка прийде з документами і обґрунтує чому вона подала декларацію де вказана сума 464 тис. гривень, а не 530 тисячі гривень, як прозвітували підприємства, з якими вона співпрацювала», - зазначив Денис Шмигаль.

«Слідство ведуть екстрасенси»: у Львові є кілька версій, чому жінка викинулась з вікна податкової (ФОТО), фото-1

І додав, що жінка була добросовісним платником податків і ніяких штрафів у розмірі 500 тис. у неї не було.

Як і було домовлено вона прийшла 29 травня у податкову.  О 11:55 год. отримала перепустку, зайшла в приміщення адмінбудівлі, але в кабінет до інспектора не заходила. А уже за  годину її тіло знайшли нерухомим на тротуарі.

Наразі не відомо, із якого саме поверху випала жінка, це встановлюють слідчі.

«За нашим припущенням, вона могла випасти із вікна пожежних сходів», - наголосив Шмигаль.

Слідство громадських організацій

Олексій Дегтяренко голова ГО «Громадський актив Львова» заявив, що жінку «пресувала» податкова: «Ми говорили з підприємцями, з якими жінка працювала і спілкувалася. За їхніми словами, її постійно пресувала Державна податкова інспекція Залізничного району», – зазначив пан Дегтяренко.

«Слідство ведуть екстрасенси»: у Львові є кілька версій, чому жінка викинулась з вікна податкової (ФОТО), фото-2

За словами представника ГО «Варта 600» Наталії Шелестак жінку довели до самогубства:« Я думаю, що якщо це було доведення до самогубства, вона недарма вибрала цю будівлю, а не вадома це зробила».  

«Слідство ведуть екстрасенси»: у Львові є кілька версій, чому жінка викинулась з вікна податкової (ФОТО), фото-3

Водночас представник ініціативної групи «Приберемо смотрящих з Львівщини» Сергій Довгун наголошує, що у жінки вимагали гроші: «Ми маємо інформацію, що в жінки вимагали велику суму грошей – 5 тис. доларів», – сказав він.

Слідство правоохоронців

За вказаним фактом органами внутрішніх справ розпочали кримінальне провадження із попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.115 КК України – умисне вбивство.

10325406_602777166496024_1825114150544868853_n

За справу взялась і прокуратура

Сьогодні, 31 травня прес-служба прокуратури міста Львова повідомила, що прокуратура Львівської області взялась контролювати хід розслідування у цьому провадженні та надала вказівки органу досудового розслідування щодо проведення окремих слідчих (розшукових) дій, спрямованих на всебічне, повне і неупереджене дослідження усіх обставин, які призвели до вказаного трагічного випадку.

Зокрема, на цей час перевіряється законність дій посадових осіб управління Міндоходів стосовно підприємницької діяльності загиблої жінки. У тому числі, встановлюється підставність версії щодо доведення до самогубства останньої через незаконний тиск з боку посадовців згаданого відомства.

Довідка

Жінка-підприємець, що викинулась з вікна мала 32 роки. Жила з чоловіком і 2-х місячною дитиною. Займалась оптовою торгівлею. Її знайомі відгукуються про позитивно. Чому вона випала з вікна достеменно нікому не відомо. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...