• Головна
  • Всеукраїнський відкритий турнір з таїландського боксу 2014
Реклама
13:40, 2 червня 2014 р.

Всеукраїнський відкритий турнір з таїландського боксу 2014

Реклама

Соціально -орієнтовані компанії завжди на особливому рахунку в суспільстві. Комерціалізація всіх верств соціуму і бізнесу, зокрема , - це невід'ємний атрибут наших днів. Не кожна компанія вважає за необхідне приділяти увагу ще чогось крім своєї безпосередньої сфери діяльності , і не кожна компанія може собі дозволити виділити кошти для надання спонсорської допомоги , для підтримки нужденних , для заохочення спорту і т.д.

На рахунку міжнародної брокерської компанії безліч спортивних турнірів і змагань , в яких вона брала участь як спонсор , меценат і просто хороший друг.

Чергове масштабна подія у сфері спорту також не минуло без участі . На призи цієї лідируючої брокерської компанії був проведений Всеукраїнський турнір з таїландського боксу Муей - Тай в м.Запоріжжя ( Україна ) .

У змаганні взяли участь 110 спортсменів - це 11 клубів з усієї країни. Серед спортсменів- учасників турніру були й майстри спорту , в тому числі міжнародного каса . Брав турнір спорткомплекс ЗНУ ( Запорізького Національного Університету ) .

Організаторам турніру було особливо відрадно , що 1 місце зайняли їх земляки - клуб « Крос» . На 2 місці - клуб « Аякс» з Орджонікідзе . А бронзовим призером став клуб «Кобра» з Павлограда .

Ще одним приємним моментом став виступ спортсменів молодшої вікової групи , які не відставали від своїх старших товаришів і демонстрували відмінний рівень підготовки. Результати турніру дали зрозуміти , що підростаюче покоління боксерів готове перемагати на всеукраїнській арені , а в перспективі - і гідно представляти Україну на міжнародному рівні.

Джерело http://fastnews.info/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...