• Головна
  • Вибори стоматологів: щоб помирити колектив у 4-тій стоматполіклініці проведуть голосування
22:03, 22 травня 2014 р.

Вибори стоматологів: щоб помирити колектив у 4-тій стоматполіклініці проведуть голосування

Сьогодні у Львівську міську раду вкотре прийшли працівники Комунальної 4-тої стоматологічної поліклініки з вимогою відставки головного лікаря Галини Ляльки.

За словами директора департаменту гуманітарної політики ЛМР Олега Березюка, сьогодні свій протест, який триває вже 4 місяці, висловлює 17 лікарів. Але є близько 300 працівників цієї поліклініки, які висловлюють позицію на підтримку головного лікаря.

«Стоматологія є досить якісною та самозабезпеченою галуззю медицини. Зараз можна бачити певне бажання перерозподілу фінансів. Ми пропонуємо перевести їх на 50-відсотковий госпрозрахунок, щоб вони самі могли давати собі раду.

До цих людей є велика повага і очікування, як від лікарів, розуміння об’єктивності ситуації. Є пропозиція спільно з ними підготувати збори трудового колективу: треба мінімум 2/3 працівників, бажано 100 відсотків лікарів. Кожен зможе висловити свою позицію, а опісля ми проведемо таємне голосування – і тоді все стане зрозуміло. На мою думку, голосування можна провести не раніше, ніж за 3-4 дні. Адже потрібно, щоб усі про нього дізнались, щоб з юридичного погляду все відбулось правильно», - зазначив директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олег Березюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...