• Головна
  • Статистика автомобільних продажів у Львівській області за останні 12 місяців
Реклама
17:11, 10 травня 2014 р.

Статистика автомобільних продажів у Львівській області за останні 12 місяців

Реклама

Пропонуємо вам ознайомитися з рейтингом найбільш продаваних автомобілів у Львівській області. Якщо ви цікавитеся покупкою і продажем автомобілів, то вивчення цього рейтингу буде корисним для вас. Для початку виділимо 5 лідируючих моделей, які жителі Львівської області купували у великих кількостях:

На першому місці йде гордість запорізького автопрому - ЗАЗ Sens. У Львівській області було продано 172 автомобіля цієї моделі ;

Статистика автомобільних продажів у Львівській області за останні 12 місяців, фото-1

На другому місці, поступивши ЗАЗ тільки на 2 продажу, йде кросовер Kia Sportage - 170 продажів;

Третє місце дісталося Renault Logan - 147 продажів ;

На четвертому місці розташувався французький Peugeot 301, у нього 130 продажів за 1 рік ;

І останнє місце взяла Skoda Rapid, цей автомобіль, на подив, сподобався українцям по всіх областях - 108 продажів за 12 місяців.

Висновки не дивують, український автопром завоював довіру водіїв, тому ЗАЗ стоїть на першому місці з продажів у Львівській (і не тільки ) області. Решта машин - це добротні європейці, які довго існують на ринку.

Що стосується інших автомобілів, то в категорію « 100-60 продажів за 12 місяців » потрапили такі машини: Renault , Nissan Juke, Toyota RAV4 , Volkswagen Passat , Suzuki SX4, Renault Sandero, Opel Astra , VW Polo , Ford Fiesta , Nissan Qashqai , ЗАЗ Lanos , ЗАЗ Vida і ще кілька моделей.

Статистика автомобільних продажів у Львівській області за останні 12 місяців, фото-2

Такі автомобілі, як Mazda 6, Nissan Note, Kia Sorento, Hyundai Elantra, ЗАЗ Forza, Hyundai ix35 були продані в кількості 50-30 одиниць залежно від моделей. Дивно, що ця область не визнала китайські автомобілі, в той час як інші області купують їх в першу чергу. Не бачимо в цьому рейтингу і російських авто, точніше вони є, але в самому кінці.

Найбільш непопулярними машинами вважаються Mazda CX- 9, KIA Mohave, MG 6, Audi A7, Mitsubishi Pajero Wagon, Suzuki Swift, Dacia Duster - вони , і ще кілька машин інших моделей , були продані в кількості 1 штуки на модель. Результат очевидний , адже ціна на них ніяк не відповідає доходам середньостатистичного українця.

Джерело - http://autoportal.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...