• Головна
  • У Львові масове божевілля: батьки записують своїх малюків до садочку, повернувшись із пологового будинку
17:25, 21 травня 2014 р.

У Львові масове божевілля: батьки записують своїх малюків до садочку, повернувшись із пологового будинку

У трирічному віці перед батьками стає величезна проблема, як влаштувати до садочка їх малюка. Батьки зізнаються, що раніше без чималої «подяки» потрапити до дитячого закладу було неможливо, тепер діє електронна черга.

В управлінні освіти Львівської міської ради 032.ua повідомили, що станом на сьогодні в електронній черзі «стоять» 12500 дітей. Кажуть, що такий ажіотаж відбувається тому, що батьки намагаються записати малюка у садочок одразу після його народження.

«Зараз в системі зареєстровано 12500 дітей. Така велика кількість через те, що батьки реєструють дітей, як тільки вони народились, система відкидає такі заявки одразу. Слід зазначити, що вся персональна інформація охороняється та обробляється відповідно до «Закону про захист персональних даних», є доступною лише для завідувача ДНЗ та спеціаліста відповідного відділу чи управління освіти. Усі персональні дані є захищеними від  публічного доступу», - повідомили в управлінні освіти Львівської міської ради.

Записати малюка до садочку виТакож зареєструвати дитину можна прямо на сайті районного відділу освіти: район, районрайон,  район,  район,  район. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#електронна черга
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...