• Головна
  • У Львові Автономний опір влаштував розбірки (ФОТО, ВІДЕО)
00:06, 18 травня 2014 р.

У Львові Автономний опір влаштував розбірки (ФОТО, ВІДЕО)

Активісти спробували розібратися із незаконною забудовою. Люди незадоволені тим, що майбутній 10-ти поверховий офісний центр закриє їм увесь вид на парк.

unnamed (1)

unnamed (1)

У Львові Автономний опір влаштував розбірки (ФОТО, ВІДЕО), фото-2

17 травня мешканці вул. Карманського, 18 у Львові повстали проти незаконної забудови у їхньому дворі. Разом з активістами «Автономного Опору» й ГО «ВАРТО» люди зруйнували незаконно встановлений паркан навколо території.

«Громадських слухань проведено не було і люди згоди на будівництво не давали. Натомість, 16 травня забудовник встановив навколо території паркан, зайнявши тротуар і газон. Серед документів, які показували представники фірми-забудовника «СБ-Груп», були чомусь оригінали лише з підписами, а копії лише з печатками. Депутат Міськради від ВО «Свобода», обраний на цьому окрузі, двічі приїжджав на місце подій, проте людям жодним чином не допоміг.

На встановленому паркані не було жодної таблички чи паспорта забудови. Документів на право його встановлення представники забудовника показати також не змогли. Після того, як робітники відмовились демонтувати паркан й сказали «ламайте самі», мешканців разом з активістами знесли паркан й очистили від непотребу прилеглі території», - йдеться у повідомленні Автономного опору. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#автономний опір
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...