• Головна
  • Купити книгу англійською в Україні дуже просто!
Реклама
10:47, 23 травня 2014 р.

Купити книгу англійською в Україні дуже просто!

Реклама
Як відомо багатьом програмістам, it - фахівцям та web-дизайнерам, технічна та комп'ютерна література здебільшого випускається англійською мовою. В останні роки з'явилась велика кількість перекладного матеріалу, але той, хто хоче  отримати максимум інформації, купує літературу на популярних сайтах Amazon.com, apress.com, abebooks.com, oreilly.com та багатьох інших.
 
Що робити, якщо Вам терміново потрібна книга англійською, французькою, німецькою або будь-якою іншою мовою за ціною Bookdepository, Amazon, Oreilly, або ще якоїсь іноземної книгарні? Ви можете замовити безліч книг з цих сайтів в книжковому інтернет-магазині Балка Бук - за вигідною ціною і без вартості доставки.
Навіть якщо Ви не знайшли потрібну книгу на сайті balka-book.com - не біда, адже Ви завжди можете зателефонувати нам і замовити книгу за телефонами ( 093 ) 390-84-20 , ( 066 ) 329-320-9, ( 067 ) 88-149-88 , ( 057 ) 754-91-16, написати на e - mail : [email protected] і в skype : balkabook . Крім того, ви можете одразу дізнатися вартість, час доставки і обговорити ціну. Адже в магазині технічної та комп'ютерної книги Balka Book приймають замовлення не тільки на наявний асортимент, а й на книги, що готуються до видання, які вийшли малим тиражем, іноземну літературу будь-яких напрямків .
 
Ви програміст і потребуєте книгу CLR via C # ( Developer Reference ) , написану визнаним експертом в області програмування Джеффрі Ріхтером, яка є класичним підручником з програмування ? Вам потрібно просто перейти за посиланням і зробити замовлення в магазині Балка Бук !
Купити книгу англійською в Україні дуже просто!, фото-1
 
Ви хочете більш глибоко вивчити мову програмування Java ™ , щоб написати код вірніше і надійніше ? Effective Java ™ , Second Edition , яку написав Джошуа Блох , містить сімдесят вісім цінних правил , пропонує вирішення завдань програмування , з якими більшість розробників стикаються щодня. Цю книгу так само можна замовити в нашому магазині.
Купити книгу англійською в Україні дуже просто!, фото-2
 
Отримати комплексне, глибоке введення в мову Python Ви також можете в цій книзі. На основі популярного навчального курсу Марка Лутца, це оновлене п'яте видання швидко допоможе Вам писати ефективний , високоякісний код з Python. Це ідеальне навчання, якщо ви новачок у програмуванні чи професійний розробник, що розбирається в інших мовах. Все це подається в комплекті з вікторинами , вправами і корисними ілюстраціями.
41Pl8PVnoJL._SL500_AA300_

41Pl8PVnoJL._SL500_AA300_

Щоб замовити цю книгу Вам необхідно зателефонувати в магазин Балка Бук або замовити її он-лайн в нашому інтернет магазині.
Ще дуже багато корисних і цікавих книг Ви можете придбати в інтернет - магазині Balka Book . Немає значення, в якому куточку світу Ви живете.  Вам потрібно просто зупинити свій вибір на потрібній книзі, скласти замовлення і чекати кур'єра або посилку на складі поштової служби. Як бачите , переваги таких покупок очевидні - економія Ваших сил і часу на пошуки необхідної літератури .
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,97
EUR
42,83
43,00
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...