• Головна
  • У Львові обрали найкрасивішу львів’янку року (ФОТО)
Реклама
10:48, 14 травня 2014 р.

У Львові обрали найкрасивішу львів’янку року (ФОТО)

Реклама

Чарівні усмішки, вишукані сукні, хвилювання та надії. Така атмосфера панувала 7 травня в Львівській опері під час проведення конкурсу «Міс Львів 2014».

14 красунь змагались між собою за звання найкрасивішої та можливість представляти  Львів на всеукраїнському конкурсі краси «Міс Україна 2014».

Тематикою цьогорічного гранд-шоу були «великі перегони краси». Тому на глядачів та конкурсанток чекала своєрідна подорож країнами світу. Так на конкурс у купальниках дівчата виходили у гавайському стилі, у вечірніх сукнях впізнавалась Індія. А от в Париж допоміг перенестись шоу-балет «Мадрін».

Руслана з Львівським хором не лише додали атмосфері драйву, «запаливши» сцену своїми танцями, а й стали родзинкою вечора. На прохання жінки на сцену винесли синьо-жовтий прапор. Й увесь зал, на чолі з переможницею «Євробачення – 2005», стоячи заспівав гімн України. Це був якраз той випадок, про який говорять «емоцій не передати словами».

Відмінністю цьогорічного конкурсу краси від попередніх стало й розповсюдження інформації про замінування Львівської опери. Дзвінок із таким повідомленням надійшов близько 20.00 год. Якраз на початку «Міс Львів». Міліція та пожежники прибули за кілька хвилин, конкурсу вирішили не переривати. Повідомлення виявилось неправдивим, а глядачі змогли насолодитися чудовим вечором.

Переможницею гранд-шоу «Міс Львів 2014» стала 19-річна студентка юридичного факультету Національного університету «Львівська політехніка» Андріана Хасаншін.

У Львові обрали найкрасивішу львів’янку року (ФОТО), фото-1

Першою віце-міс журі обрало студентку географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка – Василину Білогош.

У Львові обрали найкрасивішу львів’янку року (ФОТО), фото-2

Другою віце-міс стала Зоряна Чабан (№6) – студентка Львівського медичного університету.

У Львові обрали найкрасивішу львів’янку року (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#міс Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,62
42,70
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...