• Головна
  • Власник “Вголосу” викачає нафту і газ у п’яти районах Львівщини
20:09, 12 травня 2014 р.

Власник “Вголосу” викачає нафту і газ у п’яти районах Львівщини

Три компанії Зіновія Козицького отримають шість погоджень від Львівської облради на отримання спецдозволів на видобуток нафти і газу у Львівській області. Відповідні проекти рішень оприлюднено на сайті облради.

Зокрема, облрада може погодити ПП “Проект-буд” отримання двох спеціальних дозволів на геологічне вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислову розробку родовищ, з подальшим видобуванням нафти і газу Рудниківської площі (Миколаївський район) та Прилбичівської площі (Яворівський район). Про це пишуть

ПП “Нордік” отримає погодження отримання ще двох аналогічних дозволів на розробку Колодницької площі (Стрийський район) та Бистрицької площі (Дрогобицький район). ТОВ “Бурова компанія “Горизонти” – також два погодження: на Лівчицьку площу (Городоцький район) та Бунівську площу (Яворівський район).

Єдиним власником “Проект-буду”, “Нордіку” та “Бурової компанії “Горизонти” є львівський бізнесмен Зіновій Козицький, генеральний директор ТОВ “Укрнафтогазінвест”. За інсайдерською інформацією, він також є власником та інвестором сайту “Вголос”, хоча офіційним засновником є Володимир Андрусів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вголос
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...