• Головна
  • Обвинувачений у вбивстві відомого у Львові лікаря знову під вартою
16:42, 7 травня 2014 р.

Обвинувачений у вбивстві відомого у Львові лікаря знову під вартою

Суд змінив обвинуваченому-виправданому Шакібу Отману запобіжний захід на тримання під вартою

Зокрема, 05 травня поточного року в апеляційному суді Львівської області розпочато підготовче судове засідання за апеляціями державного обвинувача та потерпілих у кримінальному провадженні стосовно громадянина Королівства Марокко Шакіба Отмана, який 04 березня 2014 судом присяжних Личаківського районного суду м.Львова виправданий.

Нагадаємо, останній обвинувачується в умисному вбивстві відомого лікаря –травматолога Логдана Дяківа, у задоволенні якої судом відмовлено за безпідставністю.

Водночас, прокурором подано письмове клопотання про зміну обраного Шакібу Отману запобіжного заходу із особистого зобов’язання на тримання під вартою. Підставою послужило невиконання останнім обов'язків, покладених судом. А саме: не повідомлено прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; не відвідувати місця, у яких здійснюється вільний продаж алкогольних напоїв; не здано на зберігання в Головне управління державної міграційної служби України у Львівській області свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну. Зазначені факти порушень підтверджені документально. Окрім цього, був зафіксований факт пошкодження ремінця ЕЗК (електронного засобу контролю) Шакіба Отмана

На підставі доводів, наведених прокурором у підготовчому судовому засіданні, апеляційним судом Львівської області 06 травня 2014 клопотання прокурора про зміну запобіжного заходу Шакібу Отману задоволено.

Відтак, обвинуваченому-виправданому Шакібу Отману запобіжний захід у виді особистого зобов’язання змінено на тримання під вартою без визначення розміру застави, строком на 60 днів, - повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ШакібОтману
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...