• Головна
  • У Львові пройде конкурс «Міні-принц та принцеса Львова-2014»
Реклама
12:10, 9 квітня 2014 р.

У Львові пройде конкурс «Міні-принц та принцеса Львова-2014»

Реклама

13 квітня о 18:00 год на сцені Львівської філармонії відбудеться Гранд-фінал головного дитячого конкурсу краси, моди і таланту «Міні-принц та принцеса Львова-2014».

Продюсерський центр «Star School» та сайт міста Львова 032.ua проводять інтерактивне голосування конкурсу «Міні принц та принцеса Львова-2014». Голосування завершується 13 квітня о 16:00 год. Голосувати за претендентів можна на нашому сайті.

«Темою чи гаслами фестивалю цього року оргкомітет конкурсу виділив бачення дітей щодо усіх тих подій, які відбувалися в недалекому минулому і є актуальними зараз в нашій країні. Це європейське майбутнє України, її єдність та мир на Землі.

У першому виході маленькі учасники засвідчать свою українську державницьку позицію з її культурними надбаннями. Діти позицінуватимуть себе патріотами своєї Батьківщини, вболіваючи за її єдність, процвітання та успішне майбутнє.

Другий вихід - це флеш-моб, в якому учасники продемонструють свою позицію на події в країні, у контексті протистояння між Україною та Росією та  виступлять за мир на всій планеті. А у третьому виході демонструватимуть вечірні наряди у стилістиці країн, що входять у Європейське співтовариство», - зазначили організатори.

Переможці Гранд-шоу фестивалю краси і таланту «Міні-принц та принцеса Львова-2014» отримають запрошення стати обличчями торгових марок, брендів, компаній, і представлятимуть Україну на міжнародних і всеукраїнських конкурсах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Міні-принц #міні-принцеса
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...