• Головна
  • Шок: на Львівщині матір двох дітей втопила в криниці новонароджену доньку
10:00, 27 березня 2014 р.

Шок: на Львівщині матір двох дітей втопила в криниці новонароджену доньку

27-річна жінка може сісти на грати на п’ять років.

 У Кам’янко-Бузький райвідділ міліції 25 березня поступило повідомлення про те, що 65-річний житель одного із сіл району набираючи воду з криниці виявив тіло новонародженого немовляти без ознак життя. Про це 032.ua повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

 Як повідомив начальник Кам’янка-Бузького райвідділу міліції підполковник міліції Ігор Підлужний, правоохоронці встановили, що влітку минулого року 27-річна жінка, мати двох дітей, разом зі своїми батьками переїхала на постійне місце проживання в одне із сіл Кам’янко-Бузького району. У лютому цього року жінка народила третю дитину, яку, маючи на меті позбавитися від неї, кинула у сільську криницю.

 «Як було встановлено, минулого року жінку з двома дітьми залишив чоловік. Будучи вагітною вона переїхала жити у Кам’янко-Бузький район, від усіх ретельно приховуючи свою вагітність. Жінка вважала, що вона не спроможна виховати та матеріально забезпечити трьох дітей, тому вирішила позбутися новонародженої дитини, яку після пологів кинула до криниці. Експерти встановили, що дівчинка народилася живою, а померла захлинувшись водою», - розповів Ігор Підлужний.

 За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 117 (умисне вбивство матір’ю новонародженої дитини) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#криниця
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...