• Головна
  • У Львові закупили два мікроавтобуси для облаштування мобільних пунктів збору електронного та електричного устаткування
16:43, 26 березня 2014 р.

У Львові закупили два мікроавтобуси для облаштування мобільних пунктів збору електронного та електричного устаткування

Управління екології та благоустрою реалізовує проект з утилізації відходів побутового електричного та електронного устаткування.

Торік було закуплено 80 контейнерів для роздільного збирання батарейок. Як повідомили в управлінні екології та благоустрою, найближчим часом ці контейнери будуть розміщені у громадських місцях, відповідно до затвердженої схеми. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові зібрали більше тонни вживаних батарейок

В рамках проекту «Створення муніципальної системи поводження з відходами побутового електричного та електронного устаткування у місті Львові з використанням досвіду міста Любліна», торік закуплено контейнери для роздільного збирання батарейок (80 шт).

«Контейнери найближчим часом будуть встановлені у громадських місцях (закладах освіти, комунальних підприємствах та в інших державних органах) відповідно до схеми, яка затверджена програмою поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові», - зазначають в управлінні екології та благоустрою.

Також торік закуплено два мікроавтобуси для облаштування мобільних пунктів збору електронного та електричного устаткування. На базі мікроавтобусів облаштовано мобільні пункти прийому відходів електронного та електричного устаткування.

«Аби вирішити проблему наявності значної кількості відпрацьованих люмінесцентних ламп на території шкіл та медичних закладів, з міського фонду охорони навколишнього природного середовища торік було виділено та освоєно 18 тис. грн. Закуплено контейнерну тару для збору твердих побутових відходів», - зазначають в управлінні екології та благоустрою.

Нагадаємо, для запровадження системи оперативної утилізації ртутовмісних відходів, що утворюються в побуті, укладений грантовий договір від 18.12.2012 року між департаментом містобудування та Міністерством Регіонального Розвитку Польщі в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 Європейського інструменту сусідства та партнерства для впровадження проекту «Створення муніципальної системи поводження з відходами побутового електричного та електронного устаткування у місті Львові з використанням досвіду міста Любліна» на загальну суму 1 350 780 євро. Реалізація проекту розпочата з лютого 2013 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#утилізація батарейок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,85
42,93
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...