• Головна
  • Сех хочуть через суд позбавити депутатських повноважень
17:00, 25 березня 2014 р.

Сех хочуть через суд позбавити депутатських повноважень

Центр «Наше право» вимагає у профільного комітету Верховної Ради та Голови Верховної Ради у судовому порядку припинити повноваження народного депутата Ірини Сех у зв’язку із суміщенням її мандату із посадою Голови Львівської ОДА.

Конституція України встановлює цілком однозначні та чіткі вимоги щодо несумісності депутатського мандата з іншими видами діяльності (стаття 78). Отож, Голова Львівської ОДА де-юре і де-факто порушила статтю 78 Основного Закону держави і повинна бути позбавлена депутатського мандата у судовому порядку, - повідомляє прес-служба ІПЦ НАШЕ ПРАВО. 

Центр «Наше право» відповідно до статті 223 Регламенту Верховної Ради України вимагає у профільного комітету негайно розглянути дане питання і подати висновок Голові Верховної Ради для подальшого звернення до суду про дострокове припинення її повноважень. В іншому випадку, центр самостійно через суд домагатиметься припинення повноважень цього депутата.

Ігнорування Іриною Сех конституційних положень та конституційного обов’язку щодо несумісності депутатського мандата з іншими видами діяльності є неприпустимим у демократичній та правовій державі, – зазначають експерти.

Шановний народний депутате, Конституція України – Основний Закон держави, якого зобов’язані дотримуватись усі громадяни без жодних винятків, в тому числі приналежності до тих чи інших політичних партій. Зневажаючи положення Конституції, Ви зневажаєте свою державу. Подвійні стандарти чи так звана «політична доцільність» у питаннях виконання конституційних обов’язків не припустима за жодних обставин,– зазначають у центрі «Наше право»,

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Сех #Наше право #ОДА #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,62
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...