• Головна
  • Євромайдан скоро буде під стінами Кремля, а Путін отримає на горіхи, - львівська амазонка Руслана
10:00, 24 березня 2014 р.

Євромайдан скоро буде під стінами Кремля, а Путін отримає на горіхи, - львівська амазонка Руслана

У своєму Фейсбуку відома львів’янка Руслана Лижичко, яка була із Євромайданом із самого його початку, поділилась емоціями та враженнями від ситуації, яка сьогодні склалась в Україні.

Крик душі Руслани:

«Північний загарбник просто неадекватний по відношенню нас! І не російський народ, а Кремль, який, щоб відволікти росіян від реальних проблем Росії, перекинув всю увагу і об'єднав Росію навколо «неіснуючого, ними ж створеного ворога». Та ще кого? Добродушних , доброзичливих, щирих українців, що давно розброїлися?! У голові не вкладається!!!

Проблеми??? Їх сьогодні мільйон! Так що? Розбіжимося всі в різні сторони їх вирішувати, кому яка терміновіша чи зосередимося на одній? У нас одна проблема (найголовніша і найстрашніша, страшніше не буває ) - ми можемо втратити країну через власну неорганізованість! Ми можемо по-си-па-ти-ся, як тільки втратимо стрижень! А стрижень, особисто для мене, знаходиться в серці і на Майдані! Ми сьогодні повинні бути тут єдиною силою і утримати навколо своєю енергією всю Україну, яку розриває і розкрадає Путін на очах у всього світу!

Схід, Південь, Крим чекають саме нашої людської підтримки, що саме ми покажемо їм свою солідарність і будемо правильно діяти на результат, а не на «поговорити і покричати» !

Вони розраховують, що серед нас достатньо сильних, думаючих і зі здоровим глуздом людей, які організуються і почнуть діяти!

Особисто я прийшла на Майдан показати іншим регіонам – стійте!!!, як стояли і стоїмо МИ, показати ядро майдану! Адже саме звідси почався безмежний героїчний дух , який вразив і підкорив весь світ неймовірним патріотизмом! Адже сьогоднішньому поколінню на все начхати... вони завжди і всім незадоволені! Вони бездіяльні і не єдині!

Та яка ще сьогоднішня людина буде співати Гімн, коли на неї їдуть бронетранспортери?!

МИ!!! МИ!!! УКРАЇНЦІ!!!

Мабуть немає у Путіна іншої ідеї, як об'єднати Росію, окрім як напасти на Україну - розсадник невидимого нікому, крім самого Путіна фашизму !

Особисто я прийшла на Майдан - показати світу і всім новинам, що ми не будемо миритися з політичним хамством Путіна!

Судячи з усього, Майдан скоро буде під стінами Кремля, не довго залишилося чекати - справедливість восторжествує!

Путін отримає тим же кінцем і по тому ж місцю! Хто яму іншому копає - той сам у неї потрапляє!,» - написала Руслана у Фейсбуку. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан #Руслана
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...