• Головна
  • Сьогодні у Львові стартує конкурс: людей навчать бережно відноситися до первоцвітів
08:50, 24 березня 2014 р.

Сьогодні у Львові стартує конкурс: людей навчать бережно відноситися до первоцвітів

Метою акції є привернути увагу до проблеми збереження та охорони ранньоквітучих рослин.

Сьогодні, 24 березня, у Львові стартує акція «Первоцвіти просять захисту». Вона триватиме до 30 квітня цього року. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Основними завданнями акції є: виховання бережливого ставлення до весняних квітів; ознайомлення з рослинами, занесеними до Червоної книги України, рідкісними та зникаючими видами рослин; формування у підростаючого покоління природоохоронних навичок; розвиток елементів та понять екологічної культури.

До участі у конкурсах запрошують колективи загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів м.Львова, а також окремі школярі.

Конкурс складатиметься з двох категорій: плакат «Збережемо первоцвіт» для дітей молодшого віку  та агітаційна листівка для старшокласників.

Термін подання робіт - до 30 квітня 2014 року включно за адресою: м.Львів, вул.Кубанська, 12, Львівський міський дитячий еколого-натуралістичним центр.

Переможці конкурсів будуть нагороджені дипломами управління екології та благоустрою департаменту містобудування і управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та призами.

Додаткову інформацію можна  отримати в управлінні екології та благоустрою, тел. 297-59-82, та Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі, тел. 276-14-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#первоцвіт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...