• Головна
  • Вибираємо зручні офісні крісла
18:39, 23 березня 2014 р.

Вибираємо зручні офісні крісла

Обираючи зручне крісло для офісу, треба розуміти, що в ньому требу проводити багато часу. Чим краще буде офісне крісло, тим менше буде відчутна втома. Крісло для офісу, крім того, що повинно бути зручним и комфортним, також має мати надійність, якісність та практичність. Крім того, офісні меблі мають бути солідними, як показник заможності фірми. Купити зручні крісла можливо на сайті Lamelio.Com.Ua/Ua/Ofisni-Krisla, де доступні ціни і ввічливий сервіс вас помітно порадує. І цій статті спробуємо розібратися з нюансами, які безпосередньо вплинуть на вибір офісного крісла.

Як правило, крісла для офіса діляться не декілька видів: для керівників, для працівників та для відвідувачів. Крісло для керівника повинно бути не тільки комфортним та функціональним, але й так, щоби підкреслювала високий статус людини. Крім того матеріал офісного крісла для керівника повинний бути дорогим и гарним. Як правило, для крісла керівника обирають такий матеріал, як шкіру. Для кожної людини матеріал повинен бути екологічно чистий, дихаючий, підтримаючий температуру тіла. Офісне крісло має бути п'ятипроменеву опору, також повинні бути коліщатки і підлокотники, і, звісно, механізм регулювання висоти, куток нахилу спинки, зручний підголовник.

Офісні крісла для персоналу мають бути скромніші по параметрам. Але вони все одно повинни бути практичними, якісними, зручними, так як на стільцях людині прийдеться проводити багато часу, а це безпосередньо впливає на продуктивність і працездатність співробітника. Крісло для персоналу повинно регулюватися виходячи їх показників росту людини і параметрів робочого столу. До того ж такі крісла мають бути мобільними і універсальними. А також вони повинні повертатися навколо своєї осі, бути легкими, щоб вільно можна було їх переміщати по офісному приміщенню.

Що стосується колірної гами крісел для офісу, то вона повинна виходити з бажання керівництва або найнятого ним дизайнера. Але природно необхідно враховувати, що крісла повинні підходити до решти меблів в офісі і добре поєднуватися зі стилістикою інтер'єру. Найчастіше обирають більш темні кольори. Так як світлі офісні кресла швидко брудняться, втрачаючи свій початковий зовнішній вигляд. Офісні крісла яскравих кольорів будуть відволікати від роботи, викликаючи припливи дратівливості або інших несумісних з роботою емоцій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мебель
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...