• Головна
  • МАФи зі Львова нікуди не зникнуть. Садовий не проти, якщо тільки....
18:04, 20 березня 2014 р.

МАФи зі Львова нікуди не зникнуть. Садовий не проти, якщо тільки....

На сесії попри зауваження затвердили комплексну схему та положення про розміщення МАФів

На сесії ЛМР з голосу внесли в порядок денний та затвердили Положення про порядок розміщення тимчасових споруд та Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у Львові. Як зазначив Андрій Садовий під час обговорення, проект ухвали не був завізований.

Міський голова Андрій Садовий мав зауваження до проекту ухвали, зокрема, він наголосив, що документ не розглядався на жодній депутатській комісії та не має жодної візи. Однак, за наполяганнями депутатського корпусу ЛМР, ухвала була винесена на розгляд та проголосована. Відповідно до ухвали, з перспективної схеми вилучили кіоски «Ітрерпрес», передає прес-служба ЛМР. 

«До ухвали має бути 23 підписи. Є два підписи тих, хто ухвалу видруковував, іншого жодного підпису нема. Ні один посадовець, ні одна комісія депутатська цю ухвалу не завізувала. Ми голосували різні ухвали, але це перший раз, коли з голосу вноситься ухвала, яка не пройшла візування жодного управління, жодного департаменту і жодної депутатської комісії. Чи коректно взагалі таку ухвалу розглядати? Мова йде про тисячу МАФів. Я не маю зауважень до МАФів, які працюють, за умови, щоб там дійсно не було споювання людей», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #МАФи #Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...