• Головна
  • На Львівщині ще один «колядник-Зварич» отримав тисячу доларів
17:50, 13 березня 2014 р.

На Львівщині ще один «колядник-Зварич» отримав тисячу доларів

Суддя запропонував родичам двох підсудних, які обвинувачуються у вчинені хуліганських дій, за тисячу доларів США винести виправдувальний вирок.

Співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України викрили та припинили протиправну діяльність судді Яворівського районного суду Львівської області, який вимагав та одержував неправомірні вигоди. Про це 032.ua повідомили у прес-центрі СБ України.

21 січня правоохоронці затримали суддю «на гарячому» під час одержання грошей.

У ході слідства було встановлено, що раніше цей же суддя вимагав 8 тисяч гривень від мешканки Яворівщини за закриття стосовно неї кримінальної справи за строком давності.

26 лютого посадовцю повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

За вчинення цього злочину передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#хабар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...