• Головна
  • У Львові відривається виставка Кримського живопису, кошти з якої підуть на підтримку постраждалих на Євромайдані
21:07, 12 березня 2014 р.

У Львові відривається виставка Кримського живопису, кошти з якої підуть на підтримку постраждалих на Євромайдані

Виставка «Крим у серці Львова» розпочне свою роботу 14 березня о 13:00 годині в «Арт-галереї мадам Пальмгрен», що за адресою: вул. Федорова, 8.

Виставка покликана розвіяти міфи про негативне ставлення львів’ян до російськомовних громадян, а також має благодійну мету, тому весь свій прибуток від проданих робіт цієї виставки галерея перерахує в фонд підтримки сімей загиблих на Майдані. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«У світлі сьогоднішніх подій, колектив «Арт-галереї мадам Пальмгрен», яка вже більше 2-х років працює в самому серці Львова, до складу якого входять львів'яни, кримчани та росіяни, вважає дуже важливим розповісти, як нам усім багатонаціональним і різномовним комфортно і спокійно живеться і працюється в красивому і улюбленому місті Львові. Розповісти про це всім тим, хто з якоїсь причини вірить у зворотнє. Тому з цією метою галерея відкриває виставку Кримського живопису», - наголосили організатори.

Для відвідувачів буде представлено роботи десятьох найяскравіших представників кримської школи живопису кінця ХХ - початку ХХІ століття, серед яких будуть, як всесвітньо визнані метри, так і молоді талановиті майстри. Будуть представлені роботи Федора Захарова, Гуго Шауфлера, Павла Мірошниченка, Артема Пучкова, Вероніки Шевчук, Сергія Матяша, Альберта Щиткова, Феодосія Северина, Павла Передерія та Софії Тимофєєвої.

Виставка буде проходити з 14 до 31 березня. Весь свій прибуток від проданих робіт даної виставки галерея перерахує в фонд підтримки сімей загиблих на Майдані.

«Запрошуємо всіх небайдужих львів'ян приєднатися до нашого заходу і отримати задоволення від майстерності талановитих кримських живописців та розвіяти усі міфи про негативне ставлення львів'ян до російськомовних громадян, а також допомогти тим, кому сьогодні важче, ніж нам. Двері нашої галереї відкриті для вас щоденно з 10:00 до 21:00 години, без вихідних», - зазначають організатори виставки. 

Крим в серці Львова

Крим в серці Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...