• Головна
  • Нардепи з Львівщини обговорили принципи, за якими робити кадрові призначення в області
15:43, 6 березня 2014 р.

Нардепи з Львівщини обговорили принципи, за якими робити кадрові призначення в області

Народні депутати України, які представляють Львів та Львівську область провели чергове засідання міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина».

На засіданні нардепи обрали нового співголову МДО «Львівщина» та обговорили принципи і підходи формування кадрового потенціалу у Львівській області.    

Зокрема, новим співголовою міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина» став Ігор Васюник. Його обрали замість Степана Кубіва.

«Один із співголів групи Степан Кубів склав депутатські повноваження у зв’язку з призначенням його на посаду голови Національного банку України. Тому замість нього ми обрали Ігоря Васюника. Депутати, які представляють у парламенті Львів та Львівську область, будуть і надалі плідно працювати в законодавчій сфері задля соціально-економічного розвитку Львівської області, а також розширюватимуть співпрацю з представниками інших регіонів», - повідомив народний депутат Михайло Хміль.

Співголовами міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина» також є Ярослав Гінка та Роман Ілик.

Окрім того, народні депутати обговорили принципи і підходи формування кадрового потенціалу у Львівській області. Зокрема, народні депутати сформували п’ять критеріїв та вимог, за якими нове керівництво області повинне проводити кадрові призначення.

«Ми розуміємо усю відповідальність та важливість кадрових призначень в області. Львівщина повинна показати послідовність у виконанні вимог Майдану та громадськості області. Ми повинні керуватись головними принципами – прозорість, підзвітність та професійність», - зазначив народний депутат Ігор Васюник.

МДО «Львівщина» сформувало перелік принципів кадрового формування та передали його новопризначеному голові Львівської облдержадміністрації Ірині Сех. Основними принципами і підходами у формуванні кадрового потенціалу є:

1.     підтримка з боку місцевих «майданів»;

2.     сприйняття кадрів професійним середовищем;

3.     узгодження кадрових пропозицій з народними депутатами від Львівщини;

4.     формування кадрового потенціалу за принципами створення уряду народної довіри;

5.     врахування пропозицій громадських та партійних організацій.

Участь у засіданні МДО «Львівщина» взяли народні депутати: Михайло Хміль, Ігор Васюник, Лідія Котеляк, Степан Курпіль, Василь Пазиняк, Ярослав Дубневич, Ярослав Гінка та Роман Ілик.

Нардепи з Львівщини обговорили принципи, за якими робити кадрові призначення в області, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#васюник
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...