• Головна
  • Небайдужі українці запропонували меру Львова унікальне вирішення газових питань
13:12, 5 березня 2014 р.

Небайдужі українці запропонували меру Львова унікальне вирішення газових питань

До 032.ua звернулась небайдужа українка, яка не бачить проблеми із відмовою від російського газу.

В той час, коли влада України повністю оновила свої кадри та запросила у Верховну Раду нові обличчя, існує шанс, що і львівська влада почує ініціативу небайдужих українців. До того ж, усім відомо, що саме Андрій Садовий славиться своєю демократичністю та наближенням до людей.

Подаємо текст листа:

«Допоможіть звернутися до Вашого меру

Шановний Андрій Іванович !

Пропоную Вам свої послуги щодо створення в місті енергоефективного підприємства - переробку всіх органічних відходів на біогаз та електроенергію. У мене душа розривається з приводу сьогоднішніх подій в Україні . Я не можу записатися в армію - вік не той, але й сидіти склавши руки на можу. Хочу внести свій внесок в незалежність моєї Батьківщини . Пропоную Вам зробити розрахунок з техніко-економічного обґрунтування переробки мулів очисних споруд та органічної частини ТПВ на біогаз. Це дозволить скоротити викиди в навколишнє середовище, отримати для міста газ, прибрати мулові поля та звалища ТПВ. Я направлю Вам наш розрахунок для Бортницької станції аерації м. Києва . Якщо Вас це зацікавить, я безкоштовно зроблю аналогічний розрахунок для Вашого міста. Хочу, щоб моя Батьківщина менше залежала від російського газу. З повагою, Ніна Василівна, головний технолог ТОВ ЕКОТЕНК, виробника біогазових установок», - написала небайдужа українка.

Редакція 032.ua передає усі контакти цього спеціаліста у прес-службу мера Львова. Згодом ми розповімо про його відповідь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мер Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...