• Головна
  • Мешканці та працівники міліції продовжують спільно охороняти Львів
19:28, 5 березня 2014 р.

Мешканці та працівники міліції продовжують спільно охороняти Львів

За минулу ніч у патрулюванні міста було задіяно 428 активістів, які спільно з 136 працівниками міліції охороняли правопорядок. Загалом минула ніч без надзвичайних ситуацій.

Для охорони порядку міста було задіяно 428 активних мешканців та 136 працівників міліції. Також участь у патрулюванні взяли мобільні групи, з яких 52 автопатрульних екіпажі та 11 велосипедних груп.

До патрулювання було залучено 67 людей, зокрема 18 міліціонерів

«В районі ніч пройшла спокійно. Неординарних випадків не зафіксовано. До патрулювання було залучено 67 людей, зокрема 18 міліціонерів. Працювала одна велогрупа, 4 машини», - зазначив заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомила Ірина Гримак, голова Залізничної районної адміністрації, вночі в районі також не зафіксували неординарних ситуацій.

Ніч в Сихівському районі також пройшла спокійно. На патрулювання вийшло 45 мешканців, це найменше за увесь час роботи охорони міста.

«Проте сьогодні до патрулювання долучаться і комунальні підприємства. У нас повністю відновив роботу райвідділ міліції, і мешканці у неординарних випадках звертаються тепер на гарячу лінію 102. Довіра до міліціонерів відновлюється. Сьогодні вночі працювало 3 партульно-постові служби правоохоронців та 17 міліціонерів у штатському. З неординарних ситуацій була лише суперечка у тролейбусі», - зазначила Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #патруль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...