• Головна
  • Львівські підприємці оцінять бізнес-клімат міста
Новини компаній
12:44, 4 березня 2014 р.

Львівські підприємці оцінять бізнес-клімат міста

Новини компаній

В рамках українсько-канадського проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» Інститут міста, спільно з міською радою, проводить дослідження бізнес-клімату Львова у кількох галузях економіки.

У дослідженні беруть участь підприємства легкої промисловості, туризму, інформаційних технологій та паперу і друку. Загалом буде опитано 120 представників підприємств, що дозволить виявити основні проблеми та тенденції розвитку вищезгаданих галузей економіки.

У дослідженні беруть участь підприємства легкої промисловості, туризму, інформаційних технологій та паперу і друку

На допомогу бізнесу завжди прийде реклама, люди плакаты Киев допоможуть донести всю необхідну інформацію до споживачів.

«Знати проблеми розвитку підприємств важливо не лише для міської влади, яка може допомогти їх усунути, а й для підприємців. Діалог всередині професійного середовища допоможе не тільки вирішувати проблемні питання, але й знаходити нові ідеї для проектів, співпраці та розвитку як для галузі, так і для окремих підприємств», – зазначила Вікторія Довжик, в.о. начальника управління економіки, начальник відділу економічного розвитку ЛМР.

За підсумками дослідження планується внести зміни у міські програми щодо підтримки підприємців, які будуть враховувати отримані результати.

«Затвердивши Стратегію розвитку Львова до 2025 року, ми обрали для сталого економічного розвитку кластерну модель економіки. З 2009 року у місті успішно працюють 2 кластери: ІТ та бізнес послуг та туризму. Підтвердженням їх успіху є те, що місто претендує на звання ІТ-столиці України, а кількість туристів у Львові зростає з кожним роком. Сьогодні нам важливо дізнатися про те, наскільки готові до кластеризації галузі легкої промисловості і паперу та друку Цим дослідженням ми також прагнемо дізнатися про основні проблеми, з якими стикаються підприємці у своїй діяльності та головні тренди їхнього розвитку сьогодні», – розповів Олександр Кобзарев, директор Інституту міста.

Потенційно нові кластери економіки міста були обрані після оновлення кластерного аналізу економіки міста, яке проводив інший українсько-канадський проект «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» у січні-травні 2013 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...