• Головна
  • У Львові релігійне життя стане публічним
18:16, 28 лютого 2014 р.

У Львові релігійне життя стане публічним

У Львівській міській раді стартує проект «Духовна велич Львова».

Управління внутрішньої політики Львівської міської ради розпочинає унікальний проект «Духовна велич Львова». Метою проекту є висвітлювати насичене релігійне життя міста. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

В рамках реалізації проект найбільшу увагу буде зосереджено на розповідях про те, чим живуть церковні парафії, як відбувається комунікація духовенства та мирян, які питання хвилюють людей, про події, що відбуваються у церковному середовищі, про співпрацю представників парафій. Також акцентуватимуть на біографіях священнослужителів, які присвятили свої життя служінню громаді.

Ще одним завданням проекту буде демонстрація комунікаційних процесів християнських церков із представниками інших релігій та участь місцевого самоврядування у релігійному житті Львова. Водночас будуть організовані відкриті лекторії у храмах про історичне значення та сакральну цінність духовних споруд із залученням наукового середовища або зацікавлених осіб, які зможуть фахово розповісти населенню про значення цих споруд.

Ознайомитися з проектом можна тут: https://www.facebook.com/velych.lviv

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#церква львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...