• Головна
  • Наслідки «сухого» закону у Львові та вічна тема – Євромайдан. Усе, що турбувало львів’ян вчора
Підсумки дня
08:00, 28 лютого 2014 р.

Наслідки «сухого» закону у Львові та вічна тема – Євромайдан. Усе, що турбувало львів’ян вчора

Підсумки дня

Вчора, 27 лютого Львів був, як завжди, активним та багатим на події.

У Львові із вчорашнього дня скасували «сухий» закон. Лише шість днів печінка львів’ян відпочивала, відтак дехто так і не встояв перед оковитою та вкрав алкоголь попри заборону. Продавець не змогла впоратися із компанією підлітків, так ті обікрали її магазин.

Ще одна побутова жертва, проте із гіршим кінцем зараз у морзі. Господиня готувала їсти та згоріла живцем у себе вдома. Опіки старенької жінки були по всьому тілу, а це не залишило жодного шансу на одужання. Жінка померла.

Не втихає у Львові тема Євромайдану. Навпроти розтрощеної будівлі СБУ львівські художники намалювали на 50 метрів графіті. У кожній літері «Небесної сотні» вписано ім’я того, хто загинув на Євромайдані.

А тих, хто вижив та постраждав від насильства на Євромайдані, запрошують вчитися у відомий на весь світ Карлов університет. Навіть стипендію обіцяють дати.

У Львові знову бойкотують «регіоналів». В місті з’явились агітаційні білборди, повз яких мимо не пройдеш. Оцінки організаторів акції відверті та сміливі - "Ні копійки - партії вбивць".

А у головному євромайданівському штабі знайшли цікавинки, до яких доторкалась рука людини століття тому.  Унікальні речі можна побачити на власні очі. Історики вже заговорили про новий музей, де розмістять експонати.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...